Tezel'in koltuğu paylaşılamıyor!

Tezel'in koltuğu paylaşılamıyor!

Tezel'in koltuğu paylaşılamıyor!

Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel'in vefatının ardından yönetim kurulu yapacağı toplantıda yeni dönem başkanını belirleyecek.

Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Karadağ, yaptığı açıklamada, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Kemal Özer'e çağrıda bulundu, genç arkadaşların bu göreve gelmesi gerektiğini duyurdu. Karadağ, şu ifadelere yer verdi: "Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel'i, amansız bir hastalık nedeniyle kaybetmiş bulunmaktayız. Derin üzüntü ile ailesine, yakınlarına ve değerli üyelerimizin başı sağolsun. Söz konusu merhum başkanımızın yönetim başkanlığı boşa çıktığından yönetim kurulu olarak başkan seçimi yapılacağından esnaflarımıza hizmetin devamı için, içimizden başkan seçilmesi kaçınılmaz olmuştur. Yönetimimizde başkan yardımcısı değerli büyüğümüz Belediye Başkan Danışmanı Kemal Özer abimizin bu göreve talep olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bizler birikimi olan genç arkadaşlarımız, hiçbir yerde görevi olmayan genç arkadaşlara verilmesi taraftarıyız.

Desteklerini esirgemeyeceğini Başkan Kemal Özer Abimize bu talebimizi yabana atmayacağına, bize abilik görevi yapacağına inancımız tamdır" Öte yandan yönetim kurulu toplantısının 9 Haziran Salı günü saat 12.00'de oda da yapılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 10:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alperen
Alperen - 4 yıl Önce

At hirsizi bir gelmez inslh rahmetli duzgun adamdi gecmisde bir suru saibeli baskanlar geldi gecti uyeler yonetim kurulu gecmisden ders almistir inslh diyecem ama bu isler baska turlu oluyor :)

SIRADAKİ HABER