THK Ereğli'de 321 kurban derisi topladı

THK Ereğli'de 321 kurban derisi topladı

THK Ereğli'de 321 kurban derisi topladı

THK Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yaptığı açıklamada, kurum olarak Kurban Bayramı boyunca çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, ilçede Kurban Bayramı süresince 321 deri topladığını bildirdi.

THK Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yaptığı açıklamada, kurum olarak Kurban Bayramı boyunca çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. İlçe genelinde 165 sığır, 121 koyun ve 35 keçi olmak üzere toplam 321 deri topladıklarını kaydeden Hasçelik, "Toplanan kurban derilerinin parasal değeri 12 bin lira civarındadır. Kurban derileri Karabük ilinde bulunan müteahhit firmaya teslimleri gerçekleştirilmiştir. Kurban derilerini Türk Hava Kurumu'na bağışlayan, derilerin toplanmasına katkı sağlayan, görev alan herkese şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. Hasçelik, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başta olmak belediye başkanları, kurum ve kuruluşların yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara ve vatandaşlara da teşekkür etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER