THK KURBAN DERİSİ TOPLAYACAK

THK KURBAN DERİSİ TOPLAYACAK

THK Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da, gönüllülük esasına ve 2860 sayılı yardım toplama kanunun ilgili maddesine göre İçişleri Bakanlığı’nca verilen izin gereği kurban derisi toplayacaklarını bildirdi.

Hasçelik, yazılı açıklamasında, şube olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Kdz. Ereğli Belediyesi, Ormanlı, Gülüç ve Kandilli belediyeleri ile mahalle ve köy muhtarları yanı sıra vatandaşların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Hasçelik, şunları kaydetti:

“THK Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı’mızca bu yıl kurban derileri sıcak hava nedeniyle kesimden sonra tuzlanmayan deriler, 1-2 saat içinde bozulmaktadır. Bu yüzden vatandaşlarımızdan milli servet olan kurban derilerini kesimden hemen sonra tuzlamalarını rica ediyoruz.

31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde şube başkanlığımızca Kurban Bayramı’nda 9 araç ve 9 personel ile kurban derileri toplanacaktır. Ayrıca THK merkez ofiste yönetim olarak iletişim merkezi oluşturduk. Vatandaşlar bize 0 372 316 26 70 nolu THK Kdz. Ereğli Şubesi’ne ait telefon numarasından ulaşabilirler. Sabah 09:00, akşam 19:00 saatleri arasında deri toplama faaliyeti gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımız makbuz mukabili derilerini THK yetkili aracına teslim edebilirler ayrıca kurban derisi toplama merkezimiz ilçemiz Elmatepe Mahallesi Yeniçağlar Sok. No:7 adresinde bulunmaktadır. Vatandaşlarımızdan THK’ye kurban derisi bağışlarını bekliyoruz.”                              

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER