Trafik kazası; Vatandaşlar köpek için seferber oldu!

Trafik kazası; Vatandaşlar köpek için seferber oldu!

Trafik kazası; Vatandaşlar  köpek için seferber oldu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil refüje çıktı. Kazada sürücü ile birlikte iki kişi yaralanırken yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Araçta sürücüne ait olan LEYDİ isimli köpek ise kazada fırladığı araçtan vatandaşlar tarafından bulunarak muhafaza altına alındı.

Kaza gece 01.10 sularında Ereğli Devrek yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yeşiltepe istikametinden çarşı istikametine giden F. N. D. (23) idaresindeki otomobil, Devrek yol ayrımında Akıllı kavşağa girdiği sırada sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak durabildi. Kazada sürücü F. N. D. ile birlikte yaralanan S. D. için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri iki yaralıya olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı.

VATANDAŞLAR LEYDİ İÇİN SEFERBER OLDU…

Yaralıların hastaneye kaldırıldığı sırada araçta LEYDİ isimli bir köpek olduğunun söylenmesi üzerine vatandaşlar çevrede köpeği aramaya başladı. Arabadan fırlayan ve korkudan kaçmaya çalışan LEYDİ isimli köpek, vatandaşlar tarafından koruma altına alındı.

Kazada yaralanan F. N. D. ve S. D. nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada araçtan fırlayan ve korkudan titreyen LEYDİ isimli köpek ise yaralıların hastaneye gelen yakınlarına teslim edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER