TÜRK KIZILAY'I YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

TÜRK KIZILAY'I YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Ramazan ayında yapılacak yardımlarla ilgili hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söylediler.

Yardımları hayırseverlerin katkı ve desteği ile Karadeniz Ereğli’mizin geniş coğrafyasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer,  “RAMAZANI BU HİLALİN ALTINDA PAYLAŞALIM ” diyoruz. Hilal hepimizin hilali Kızılay hepimizin Kızılay’ı. Yardımlarınızın hayırseverlerimize katkı ve desteği ile Karadeniz Ereğli’mizin geniş coğrafyasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız Kızılay olarak bu sene elimizden gelen tüm desteği göstereceğiz veren elden alan ele güvenli bir köprü olmaya çalışacağız ifadelerinde bulundu. Yine Ramazan ayında  ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere gıda kolisi, zekat, fitre, fidye yardımlarını

Türk Kızılay Kdz Ereğli ŞubesiTR 07 0001 0000 5100 0018 6873 62

Ziraat Bankası numaralı İban numaramıza bekliyoruz.

Bu yardımlar için Türk Kızılay Kdz Ereğli Şube Başkanlığının adresi ve telefonundan bizlere ulaşabilirler. Unutmayalım ki bize ne kadar yardım gelirse biz de o kadar Ereğlili ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırırız.

İletişim : 0 (507) 351 80 80

Adres : Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı No : 23/1

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER