TÜRK METAL'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

TÜRK METAL'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

Kdz. Ereğli, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nu ziyaret etti.

Ercan, iade amaçlı gerçekleştirdiği ziyaretteki konuşmasında, siyasi partilerin, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi.

Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ziyaretin biraz geciktiğini hatırlatan Ercan, “bugün, Sayın Balbaloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, gerçekleştirdikleri kongrede yeniden göreve seçilmelerinden dolayı kutlamak istedik. Sayın Balbaloğlu başkanlığında yönetimini kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.

Balbaloğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Metal Sendikası, ülkemizde olduğu gibi Ereğlimizde de en büyük örgütlü sivil toplum kuruluşudur. Emek yoğun çalışmalarını yakından takip ediyor ve başarılı buluyoruz. Gerçekleştirdikleri ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan dolayı başta Sayın Ercan ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunulan ziyarette; Türk Metal Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Turgay Kavak ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları İşyeri Baş Temsilcisi Altan Kalfa ve İYİ Parti yöneticim kurulu üyeleri hazır bulundular.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER