“TÜRKİYE SEVDASI İLE YAŞIMIZ HEP 18”

“TÜRKİYE SEVDASI İLE YAŞIMIZ HEP 18”

“TÜRKİYE SEVDASI İLE YAŞIMIZ HEP 18”

Yurt genelinde kutlanan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla sorularımızı yanıtlayan partinin Karadeniz Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’de Kdz Ereğli kurucu ilçe başkanlığı görevini tevdi ederek şahsına göstermiş olduğu güvenden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve o günkü kurucu il başkanı Polat Türkmen’e teşpekkür etti. 

Karadeniz Ereğli Teşkilatı'nın Türkiye'ye rol model olmasını sağlayan ve ülkeye hizmet yarışında AK yürüyüşte kendisiyle birlikte yürüyen yol arkadaşları olan kurucu yönetim kurulu üyelerine de şükran duygularını sunan Köse; "Benim kurucu kadromda 37 kişi vardı ve bunların 17'si yerli isimlerdi. Kandilli gibi bir beldede dahi yüde sekseni yabancı olan bir yerde ben yerli belde başkanı görevlendirdim. Her zaman kiyakatya baktım ve bu esas doğrultusunda partime hizmet ettim.", dedi.

Yine bu AK yürüyüşte kendisiyle birlikte görev yapan kurucu belde başkanlarına da teşekkğr etmeyi unutmayan AK Parti Karadeniz Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse şu görüşleri paylaştı:
"2001 yılında halk hareketi olarak kurulan bu partide Karadeniz  Ereğli Kurucu İlçe Başkanı olarak hakikaten liyakatı esas alarak kurduğumuz bu teşkilat, Türkiye'nin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak bu günlere geldi. Partimiz 18 yaşında; artık reşit olmuş bir delikanlı durumundadır. Bundan sonra da inşallah milletimizin arzu ve istekleri doğrultusunda, ülkemizin kalkınması ve itibarının her geçen gün artması için bu reşit olmuş genç delikanlı, yine milletimizin destek ve teveccühüyle her türlü gayreti gösterecektir. Buna inancımız tamdır. 
Bugün de ülkemizin birliğe, beraberliğe ne kadar ihtiyacı varsa, bu ülkeye hizmet noktasında da AK Parti teşkilatlarının bir o kadar birlikteliğe ihtiyacı vardır. 18 sene sonra tekrar 2001 ruhu özleniyorsa, o günlerde bizlerin ne kadar güzel, ne kadar fedakarca çalıştığımızın  en güzel örneğidir. Bizler de artık teşkilatlar olarak toparlanma, silkelenme dönemine girmeliyiz. Bunun tam zamanıdır.  Şahsım olarak bu birliktelik ve AK Parti olarak birliğimizin sağlanması, teşkilatlarımızın toparlanması, hatta teşkilatların kendine gelmesi için nelerin yapılması gerektiğini çeşitli zamanlarda hatta bu günlerde bile gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza gerekse de parti genel merkezimiz yetkililerine iletmiş bulunmaktayım. Bu raporlarımda belirttiklerimi, yakın bir tarihte halkımızla da paylasacağımı da belirtmek isterim.  Temennim odur ki ve de inanıyorum ki bu temenniler yakın bir tarihte uygulamaya gececektir. AK Partili ya da AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerim müsterih olsunlar ki bu teşkilatlar halkımızın ve partilierimizin istek ve arzuladıkları gibi yönetilecektir. Buna inansınlar; ümitlerini hiçbir zaman yitirmesinler. Birlik-beraberliklerini kaybetmesinler. 2001 ruhu, yine,  teşkilatlara hakim olacaktır. Herkes bunu böyle bilsin, böyle inansın. 
Nice 18. yıllara. 
18. yılımız kutlu olsun!"

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 09:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahattin Acar
Selahattin Acar - 5 yıl Önce

Muhammet köşe başkana katılıyorum bizler ak parti kurucuları olarak çok çalıştık ve mükafatını aldık kimin sahnesine cumhurbaşkanımızın sayesine

SIRADAKİ HABER