Türkmen ağırlığı Ereğli’ye verdi!

Türkmen ağırlığı Ereğli’ye verdi!

Türkmen ağırlığı Ereğli’ye verdi!

AK Parti 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekili ve 27. Dönem Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Polat Türkmen, seçime kısa bir süre kala Ereğli İlçesine ağırlık verdi .Zonguldak ve Kdz. Ereğli’nin tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesine Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ‘nin belirlediği program kapsamında Türkmen, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi başta olmak üzere sırasıyla Ereğli Echomar Hastanesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Şehit ve Gaziler Derneği,  MÜSİAD Ereğli Şubesi, Keşkek Köyü ve İttifak Metal’de seçim çalışmalarına katıldı.

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Türkmen’e gerçekleştirdiği seri ziyaretler esnasında, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayları M. Fatih Çakır, Adem Öztürk, Mustafa Demiray, Erkan Karakök,  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kdz. Ereğli Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ile Ak Parti yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir partili grubu eşlik etti.

Türkmen, vatandaşlardan gördüğü memnuniyet sebebiyle mutlu olurken, seçimlerden sonra Türkiye’nin geleceği noktaya dikkat çekti.

HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Kdz. Ereğli devlet Hastanesi ile Özel Echomar Hastanesini ziyaret eden Türkmen, burada hastalarla yakından ilgilendi sorun ve taleplerini dinledi.  Türkmen’e Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ziyaretinde Başhekim vekili Vildan Türkali, Echomar Hastanesi ziyaretinde ise Başhekim Dr. Nevzat Çimenoğlu ile Hastane Müdürü Kaya Karatepe eşlik etti.

Bazı hasta odalarını gezen Türkmen ve beraberindeki heyet, hastalarla sıcak görüntüler oluşturdu ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, yeni sünnet olanlara ise çeşitli hediyeler verdi.

ODA VE DERNEKLERDEN TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Ardından Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kdz. Ereğli Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’a ait İttifak Metal’de işçilerle buluşan Türkmen, burada yaptığı açıklamalarda AK Partinin icraatlarını anlattı bir yandan da oda ve dernek başkanlarının taleplerini dinledi. 

TÜRKMEN, “SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

 Seçim çalışmalarına gündüz ayrı gece ayrı bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Türkmen 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendilerine destek isteğinde bulundu.

Türkmen “Geleceğimiz emin ellerde. Böyle bir ortamda sizlerle bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Çok çalışacağız ve emanetiniz olan oylara ihanet etmeyeceğiz. Haram ettirmeyeceğiz. AK Partimiz bir gençlik hareketidir. Büyük bir davadır.  Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi biliyor ve bunların takipçisi olacağımdan endişeniz olmamasını istiyorum. Yeni sistem bizlere kalkınma, büyüme ve büyük bir güç olarak yansıyacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” Şeklinde konuştu

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER