Türkmen Ereğli'de 'Devam' dedi...

Türkmen Ereğli'de 'Devam' dedi...

Türkmen Ereğli'de 'Devam' dedi...

Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli’de Uzunmehmet Mahallesi ve Murtaza Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen seçim çalışmaları kapsamında Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ve ilçe teşkilatı ile gece seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milletvekili adayı Türkmen, AK Parti Milletvekili aday adayı Fatih Çakır ile birlikte Ereğli’de Belediye meclis Üyesi Sabri Dinç ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Doğru’nun düzenlediği çarşı iftarına katıldı.

Çarşı merkezinde İftar programı ardından Bem-Bir Sendikası’nın düzenlediği iftar programına katılan Milletvekili adayı Türkmen, Fatih Çakır ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Sendika temsilcileriyle çay sohbeti gerçekleştirerek görüş alış verişinde bulundu.

Milletvekili adayı Türkmen seçim çalışmaları kapsamında partililerle beraber Kestaneci Mahallesi piknik alanına giderek burada vatandaşlarla bir araya geldiler. Daha sonra Uzunmehmet  Camii önünde ve Murtaza Mahallesi’nde ki  kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Murtaza Mahallesi’nde Yığılcılar Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Milletvekili adayı Türkmen’i ve AK Parti Ereğli teşkilatı Yöneticilerini, karşılamada bir çok vatandaşların arasında MHP Ereğli İlçe teşkilatı Başkanı Rahman Demirtük ve Yönetici Ali Toprak’da bulundu.

Milletvekili Türkmen Mahallelerde yaptığı ziyaretlerde 24 Haziran seçimlerinin önemi hakkında şunları söyledi;

“Birliğimizi, beraberliğimizi inşallah muhafaza edeceğiz. Fetö diye bir lanet başımıza eğlediler. İhanet şebekesi kurdular. Türkiye’yi böldürelim düşüncesinde oldular. Biz milli iradeyi ezdirmeyiz. Eski Türkiye yok arkadaşlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu dünyaya da dedi. Bunun da devam edilmesi içinde 24 haziran seçiminde istikrarın korunması gerekiyor. Bunun korunması da sizlerin elinizde. Dünyanın gözü kulağı Türkiye’de. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan diyor ki, siz zülüm ediyorsunuz diyor. Bunları onların birleşmiş milletler konferans salonundan, nato toplantısında, yüzlerine söylüyor.  Onların yüzlerine söyleyen bir devlet liderimiz var. Daha önce olmamış. Bundan sonra da dimdik duracaktır.  ”

“MİLLETVEKİLLİ ADAY ARKADAŞLARIMZIN VE BENİMDE EREĞLİ’DE AKRABALAR VAR”

Beni biliyorsunuz ben AK Partinin kurucu İl başkanlığını yaptım ve iki dönem milletvekilliği yaptım. AK Parti hizmetleri yaptı. Bizlerde elimizden geldiğince sorunları ilettik. 24 Haziran seçimlerinde AK Partinin milletvekillerimiz her zaman arayıp bulabileceğiniz insanlar. Yanınızda olacak bir ekip. Hepsinin bir akrabası Ereğli’de var. Benimde bir sürü akrabam var Ereğli’de. Biz sizlere hizmet edeceğiz.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I SEÇMENİZİ BEKLİYORUM”

Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye geldi biliyorsunuz, burada dedi ki ben Ereğli’nin milletvekiliğim. Ona göre yüksek bir oyla onu seçmenizi bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız gittiği yerden az oy almaz, çok oy alır. Ereğli’den de alması lazım.”

Milletvekili adayı Türkmen, partililerle ve bazı Belediye meclis Üyeleriyle birlikte, mahallede vatandaşlarla buluşması sonrası, Kestaneci Mahallesi’ndeki piknik alanında vatandaşları ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER