Türkmen, Ereğli esnafından destek istedi

Türkmen, Ereğli esnafından destek istedi

Türkmen, Ereğli esnafından destek istedi

AK Parti birinci sıra Zonguldak milletvekili adayı Polat Türkmen, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine yönelik çalışmalarını Karadeniz Ereğli'de sürdürdü. Türkmen Karadeniz Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Esra Alpago, bazı belediye meclis üyeleri, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz, Kandilli belde başkanı Yusuf Ziya Eryiğit, Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Karşılarında Polat Türkmen'i gören bazı esnaflar "Bizim Milletvekilimiz Recep Tayyip Erdoğan" derken, bazıları ise işlerinin bozuk olduğunu ifade ettiler. Milletvekili adayı Türkmen de 24 Haziran'dan sonra her şeyin daha güzel olacağını söyledi. 
Bu arada esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren AK Parti heyetinden en çok istenen şey tersanelerin eski günlerine döndürülmesi ve yeni istihdam alanlarının açılması oldu.
AK  Parti Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Polat Türkmen ve beraberindeki partililer Ereğli'de gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinin ardından çalışmalarını Kandilli beldesinde pazaryeri, Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şubesi ve TTK ziyareti ile sürdürdüler.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER