Türkmen, şoför esnafından destek istedi

Türkmen, şoför esnafından destek istedi

AK Parti Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Polat Türkmen, seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli'de sürdürüyor. Türkmen, partisisin Ereğli İlçe Teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, belde başkanları ve bazı Milletvekili aday adayları ile birlikte Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Türkmen, şoför esnafının sorunlarını dinleyerek çözümlerine ilişkin istişarelerde bulundu.
Ziyarette 16 yıllık AK Parti iktidarında yapılan çalışmalardan örnekler veren Türkmen, "Biz geçmişte yüzde 34 ile iktidar olduk, sağolsun milletimiz bizi hep iktidar yaptı. Bu seçimde de milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a devam diyeceğini milletvekilliğinde de partimizin milletvekili aylarına güçlü bir destek vereceğini düşünüyorum" dedi. 
Çilek özel halk otobüsleri kooperatifi başkanı Çetin Çimen ve yönetim kurulu üyeleri de Türkmen ve beraberindeki partililere çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER