Uçar, başvurusunu yaptı

Uçar, başvurusunu yaptı

Uçar, başvurusunu yaptı

Kdz. Ereğli Vergi Dairesi memurluğundan istifa eden Fatih Uçar, 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa eden Fatih Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.
Yaklaşık 9 yıldır görev yaptığı vergi dairesi memurluğu görevinden istifa eden ve aslen Ereğlili olan Uçar, başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Yedek Kulübesinde Oturmak İçin Değil, İlk 11 de Çalışmak İçin Aday Adayıyım” dedi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da Uçar’a Milletvekilliği yolunda başarılar dileyerek, “24 Haziran’da yapılacak 27’nci dönem Erken genel seçimleri için müracaatlar partimizde devam ediyor. Kdz. Ereğli’den Fatih (Uçar) kardeşimiz de müracaat formunu verdi, bizde kendilerine alındı belgesini vererek işlemlerini tamamlamış olduk. Biz öncelikle kendisine aday aylığı yolunda başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah aday adaylığı başvurucu süreci bittikten sonra genel merkezimizin seçtiği arkadaşlar bundan sonraki süreçte Zonguldak’ı temsil edecekler, kendilerine tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Uçar, aday adaylık müracaat dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER