Uysal'a mikrofon dayanmadı!

Uysal'a mikrofon dayanmadı!

Uysal'a mikrofon dayanmadı!

24 Haziran seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması ile birlikte, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde AK Parti Teşkilatında sevinç gösterileri yaşandı.


Önce Parti binası önünde oluşan partili kalabalık, atılan havai fişekler eşliğinde coşku yaşarken, ardından ise partiden gönderilen mesajla birlikte Amfi Tiyatro’da buluştu. Bu sırada şehir merkezinde oluşan araç konvoyu trafik akışının durmasına neden oldu.
AK Parti Zonguldak önceki Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Zonguldak’tan Milletvekili seçilen Polat Türkmen ile Hamdi Uçar’ın da geldiği Amfi Tiyatro'da Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.
Konuşmasına uzun süre başlayamayan Uysal, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “kazanacağız”, ‘dünya 5’ten büyüktür’ sözlerini hatırlatarak. Şöyle dedi:
“Cumhurbaşkanımız , Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Sevgili kardeşlerim, Karadeniz Ereğli’ye sayın Cumhurbaşkanımızın teşriflerinden sonra renk değişti. Sizler de sayın Cumhurbaşkanımızı o gün coşkuyla karşıladınız, bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. İşte bugünkü bayramın fenerleri o gün atıldı. Bizler inanmıştık, Cumhurbaşkanımız da bize inanmıştı. Mahcup olmadık. Hep birlikte başardık.”
 

MİKROFON DAYANAMADI!
Bir ara mikrofonda yaşanan sıkıntı sonrası sözlerine devam eden Uysal, mikrofonsuz olarak yüksek sesle, “sandıklar patladı, mikrofon dayanamadı, mikrofona gerek yok, el işaretinden anlıyor musunuz” diyerek partilileri alkışladı.
Programda, Milletvekili Çaturoğlu ile yeni seçilen milletvekilleri de birer konuşma yaptılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER