Uysal, Esenyurt yarasını sardı

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, cenazeler için hizmetlerini eksik etmedi.

Uysal, Esenyurt yarasını sardı

Karadeniz Ereğliye bağlı Esenyurt Köyü  halkından  Aydın ailesinin büyükleri olan Mustafa Aydın ın cenazesinden dönerken kaza yapan araçta bulunan yolculardan 10 kişi hayatını kaybetmiş 18 kişi de ağır yaralanmıştı.

  Olaydan hemen sonra, kaza mahalline  giden ve tüm belediye araçlarını, İtfaiye ve AFAD ekiplerini buraya sevk eden Kdz.Ereğli Belediye başkanı Dr. Hüseyin Uysal, hastane önüne biriken hasta yakınları için taziye çadırı kurarak, burada çeşitli ikramlarda bulundu.

  Cenazenin yapılacağı Esenyurt Köyü içinde hava şartlarının kötü olmasından dolayı çadır ve konaklama alanı yapan Uysal, cenaze esnasında köye gelen insanlara gıda temini yaparak, son derece anlamlı bir görev ifa etti.

  Köylüler tarafından son derece takdir ve şefkat toplayan Uysal için Halk; Bizim acımızı paylaşan, derdimizle dertlenen Sayın Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz de, bizim zor günümüzde yanımızda olan değerli büyüklerimize  Allahtan güç ve kuvvet vermesini, başımızda yeri olduğunu bilinmesini istiyoruz. Dediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncay
Tuncay - 7 yıl Önce

Helal olsun belediye başkanımıza rabbim yolunu açık etsin.

SIRADAKİ HABER