Uysal, komünist gibi yönetiyor!

Uysal, komünist gibi yönetiyor!

Uysal, komünist gibi yönetiyor!

Değişim Radyo’da  Şenol Azman’nın sunduğu ‘Kara Tren’ programının konuğu olan Ak Parti Zonguldak eski il başkanı Celil Uzun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal için ‘Belediyeyi komünist gibi yönetiyor’ dedi. Uzun, programda değerlendirmelerine devam ediyor.

Başkan Hüseyin Uysal’a yönelik eleştirilerini sürdüren Uzun, “Hüseyin beyin zamanında belediyeye 450 kişi alındığını duydum. Bundan ne teşkilatın ne de milletvekillerinin haberi olduğunu düşünmüyorum. 450 kişinin alındığı bir yerde AK Partili gençlerinin dışarıda kalması üzüntü verici. Yarın seçimde bayrakları kim asacak? Ben Hüseyin Beye Allah yardımcısı olsun diyorum” dedi.

KENDİSİ DEĞERLENDİRSİN
Konuşmasında, teşkilatların önemine dikkat çeken Uzun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın bunu kavrayamadığını ifade etti.
Uzun, “Sadece Uysal üzerinden tartışmak istemiyorum. Hüseyin Uysal, daha başarılı olabilirdi. Teşkilatlar çok önemli, sanırım Hüseyin bey bunu kavrayamadı. Siyaset yapan insanların teşkilatlardan gelmesi gerektiğine inanıyorum. Teşkilatın yaptığı tüm özverili çalışmaların içerisinden geçmesi gerektiğini düşüncesindeyim. Hüseyin Uysal, halkın arasında olup olmadığını kendisi değerlendirsin. Ben vatandaşla görüştüğümde, bunun olmadığı ifade ediliyor. Arada bir kopukluk, iletişimsizlik var. Hüseyin Başkanın bizim bu konuştuklarımıza alınmaması gerekiyor. Biz onunla AK Partili olmadan öncede oturup konuşuyorduk…
Biliyorsunuz Sayın cumhurbaşkanımız yeni bakanlar kurulunu atadı. Atanan bürokratların, teşkilatın içinde gelenlerle ne kadar uyum sağlayacakları konusunda kuşkuluyum. Mutlaka iletişim veya hizmet farkı gibi farklılıklar olacaktır. Ama mutlaka teşkilatlardan geçmesi gerektiğine inanıyorum. Mesela Zonguldak milletvekillerimizin 3’ü de teşkilatlardan gelmişlerdir. Hüseyin Uysal meselesini de bu açıdan değerlendiriyorum. Biz her zaman teşkilatları öne çıkarmıştık. Kimseyi de dinlememiştik, sorunlarımızı direk Ankara’ya iletmiştik. Bu şekilde başarılı olduk.”

GÜÇ ZEHİRLENMESİNE UĞRADIK
Alaplı’da Belediyeyi kaybetmeleri ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Celil Uzun, “Alaplı’da güç zehirlenmesine uğradık. Nasıl olsa kazanırız diye düşündük. Çok düşük bir oy farkıyla kaybettik. Son 1 haftada, ‘nasıl olsa seçimi aldık’ düşüncesiyle çalışmalarımızda gevşeklik oldu. 
Alaplı’da Nuri Tekin’in başarılı olduğu söyleniyor. Ama iktidar partisi belediyesi olmadığınız sürece mutlaka bir ayağınız topal kalıyor. Alaplı’nın altyapısını biz bitirdik. Nuri Tekin, halkla birlikte, halkın içinde oluyor. Bunu çok iyi yapıyor. Bir belediye başkanı halkın sorunlarını dinlesin, ilgilensin yine seçimi kazanır diye düşünüyorum. Alaplı’da ilçe başkanımız Mustafa Yavuz’un belediye başkanlığına aday adayı olacağını düşünüyorum. Faruk Çaturoğlu’nun Alaplı’dan aday adayı olacağını zannetmiyorum, ama Zonguldak bütünşehir olursa Zonguldak Belediye Başkanlığına aday adayı olabilir. Ben Alaplı’ya ve Zonguldak’a aday adayı olsam, beni aday yapmazlar” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER