Uysal, kursiyerlere nasihatta bulundu

Uysal, kursiyerlere nasihatta bulundu

Uysal, kursiyerlere nasihatta bulundu

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin, Cumhuriyet Halk Evlerinde kadınlara yönelik olarak tamamen doğal ürünlerle ‘Kendin yap’ etkinliği sürüyor. Kursiyerlerin, temizlik ve bakım malzemelerinin nasıl yapıldığı konusundaki uygulamalı kurslarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kadınların bu yollarla ev ekonomisine de katkıda bulunduklarını belirtti.
Kdz. Ereğli Belediyesi ve Bütünsel Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım tarafından Cumhuriyet Halkevleri’nde kadınlara yönelik Doğal Temizlik, Doğal Güzellik ve Bakım Atölyeleri etkinliğine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kadınları kurslara gösterdikleri ilgiden ve ortaya çıkarttıkları ürünlerden dolayı kutlarken, çağımızın en pahalı unsurunun, doğru ve paylaşılabilir bilgi olduğunu ifade etti.
“Kendin Yap” sloganı ile yola çıkarak kadınları eğiten Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım’ı da tebrik eden, Başkan Uysal, kadının olduğu her yerde başarının olduğuna vurgu yaparken, kadınların gerek siyasette, gerekse yerel yönetimlerde aktif olmalarını istedi. Öğrenmenin yaşı olmadığını hatırlatan Başkan Uysal, bilgiyi paylaşmadan saklamanın da kimseye faydası olmadığının altını çizdi.
Kadınlara sosyal medyada ve internetteki bilgi kirliliğinden dolayı, doğru bilgiye doğru kitaplardan ulaşmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, “Şebnem hocamızın da dediği gibi insanın temizliği içten başlamalı ki dışarıya da o vursun. Kişi kendisiyle barışıksa, pozitif duygulara sahipse ve iyi bir insansa, etrafındakiler ne kadar kötü olursa olsun daha çok mutlu olur. Siz siz olun, fitneden, fesattan, kibirden, çokbilmişlikten, ukalalıktan, karamsarlıktan, umutsuzluktan uzak durun. Kendinizi sevin ve saygı duyun ki bunları diğer insanlara da gösterebilesiniz. Hayalleriniz ve hedefleriniz olsun” dedi.
Şebnem Yıldırım’a çiçek vererek başarılarının devamını dileyen Başkan Uysal, kadınların belediyeye yönelik sorularını da cevaplayarak istek ve önerileri için de belediyeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER