Vakıf seçimleri yapıldı

Vakıf seçimleri yapıldı

Vakıf seçimleri yapıldı

Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odaları Ticaret Borsaları ile Türkiye Ticaret, Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği personelinin sosyal güvenliklerinin sağlanması amacıyla, kurulan "Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı’’  Karadeniz Bölgesi Teşekkül ve Üye  Delege Seçimleri Trabzon TSO ev sahipliğinde yapıldı. 
Seçimlere Karadeniz Bölgesinde bulunan 60 oda ve borsadan gelen delegeler katıldı. Seçimlerde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel MERCİMEK ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA; Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür ERDOĞAN ve Genel Sekreter Gündüz ACAR; Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Zekai KAMİTOĞLU, Genel Sekreter Alper PÜREN, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU ve  Genel Sekreter Cihat YABAN temsil ettiler.
Yapılan seçimler sonrasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR Karadeniz Bölgesi Teşekkül Delegeliğine, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz ACAR Karadeniz Bölgesi Üye Delegeliğine seçildiler.
Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı  Karadeniz Bölgesi Teşekkül ve Üye  Delege Seçimleri hakkında açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Metin DEMİR; “Söz konusu seçimler öncesinde İlimiz ve ilçelerimizde bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarımızla bir toplantı yaptık ve her alanda olduğu gibi bu seçimde de ortak hareket etme kararı aldık. Seçim öncesinde Trabzon’a gelen diğer Oda ve Borsaların temsilcileri ile görüşerek bölgemize yönelik çalışmalarımızı ve bölgemize yönelik olarak birlikte yapabileceğimiz projeleri paylaştık. Kendilerinin de  ortak çalışma yönünde çok istekli olduklarını gördük. Özellikle Batı Karadeniz Projesi (BAKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Kurulması konusunda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasınca hazırlanmakta olan gerekçeli raporun tamamlanmasından sonra Batı Karadeniz'de bulunan Oda-Borsalarla  yüz yüze görüşerek raporun son halinin paylaşılması ve konunun Ankara’da birlikte takip edilmesi konusunda görüş birliğine vardık. Karadenizde bulunan  hemen hemen tüm Oda ve Borsalarla görüşerek desteklerini aldık. Böylece ilk defa ilimiz hem Teşekkül Delegeliğinde hem de Üye Delegeliğinde 60 Oda ve Borsa arasından bölgemizi temsil etmeye hak kazandı. 
Bu vesile ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğum ve her alanda desteklerini gördüğüm Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai KAMİTOĞLU, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep OCAK nezdinde tüm ilçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimlerimize teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER