Vali Bektaş, Ereğli Belediyesi'nde...

Vali Bektaş, Ereğli Belediyesi'nde...

Vali Bektaş, Ereğli Belediyesi'nde...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz. Ereğli’deki temasları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile görüştü.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak’taki görevinin ardından ilk resmi ziyaretini Kdz. Ereğli İlçesine gerçekleştirdi.
Vali Erdoğan Bektaş, ilçedeki temasları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini de ziyaret ederek bir süre Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile görüştü.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkan yardımcıları, daire müdürleri ile belediyenin girişinde resmi törenle karşıladığı Vali Erdoğan Bektaş, beraberinde İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte başkanlık makamında gazetecilere ziyarete ilişkin verdiği görüntünün ardından bir süre Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş, Zonguldak’taki görevine başlamasıyla birlikte ilk ziyaretini ilçemize ve ardından belediyemize gerçekleştirdi. İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz adına yapacağı hizmetlerinde kendilerine şahsım ve şehrim adına başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Uysal, ziyarette Vali Bektaş’a ilçe ile ilgili brifing arz etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER