Vali Bektaş’ın ilk resmi ziyareti Ereğli’ye…

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ilk resmi ziyaretini Kdz. Ereğli’ye gerçekleştirdi…

Vali Bektaş’ın ilk resmi ziyareti Ereğli’ye…

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak’taki görevine başladıktan sonra ilk resmi ziyaretini Kdz. Ereğli ilçesine gerçekleştirdi.
Bugün saat 14.30’da Ereğli Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Bektaş, Ereğli’den özgü ile söz etti.
Vali Erdoğan Bektaş’ı Hukümet Konağı önünde Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, TSO Başkanı Arslan Keleş, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Daire Müdürleri ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları karşıladı.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından çiçekle karşılanan Vali Bektaş, herkesle tek tek tokalaştıktan sonra Kaymakamlık makamına çıktı.
Kaymakamlık makamına çıkışta asansör kullanmayan Vali Bektaş merdivenleri yürüyerek çıktı ve çıkarken de Kaymakam Çorumluoğlu kendisine gerek hukümet konağı binası gerekse bina çevresi ile ilgili bilgiler verdi.
Kaymakamlık makamında yaptığı konuşmada ilk resmi ziyaretini Ereğli ilçesine gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Bektaş, bundan mutlu olduğunu vurguladı ve Ereğli’den övgü ile söz etti.
Kdz. Ereğli’de Erdemir ve OSB’nin bulunduğunu, bunun yanı sıra ciddi hizmetlerin verilmiş olduğunu söyleyen Vali Bektaş, yapılan hizmetleri artırmak için kendisininde elinden geleni yapacağını söyledi.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile daha önce çalıştığını ve kendisinin başarılı bir Kaymakam olduğunu da sözlerine ekleyen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, “Ereğli’nin iyi bir kaymakamı var” dedi.
Vali Bektaş basın mensuplarını görünce de, çok sayıda gazeteci olduğunu ifade etti. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da, çok daha fazla olduğunu belirterek, “Sanırım bugün başka yerde de program var” dedi.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Kaymakamlık ziyaretinden sonra Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER