VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli’de sürdürdüğü bir dizi açılış ve incelemelerin ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak için geldiği Kdz.Ereğli’de, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Vali Erdoğan Bektaş, beraberinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve diğer ilçe protokolü ile birlikte ilçede gerçekleştirdiği inceleme ve açılışların ardından Kdz.Ereğli Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın belediye girişinde çiçekle karşıladığı Vali Erdoğan Bektaş, Başkan Halil Posbıyık’a çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Bektaş; “Memleketin önemli mevkilerini işgal ediyoruz. Burda bir zaman geçiriyoruz. Bu zaman hem kendi hayatımızdan gidiyor, hem o memleketin, ilçenin, ilin hayatından, ömründen  gidiyor. Dolayısıyla bu zamanı iyi değerlendirmek gerekir. Faydalı bir zaman geçirmeniz dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Vali Bektaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Halil Posbıyık; “Sözlerinizin aynısını düşündüğüm için buradayım. Yoksa Antalya’da, Bodrum’da veya torunların yanında olmam lazım benim şuanda. Ama halk büyük bir baskı yaptı, bizde Ereğli’yi çok sevdiğimiz için buradayım. Sayın Kaymakamımız bizim ufkumuzu açıyor, ben bu kadar tecrübeliyim ama çok eksikliklerim varmış onu da görüyorum. Sanat, bilim konularında Kaymakamımız, Amiralim birlikte çok uyum içerisinde çalışıyoruz. Onun için çok mutluyum. Çok büyük şevkle başladım işe. Şehirde bir barış havasının esmesi, halkın üst yöneticilerin birbirleriyle iç içe olmasını görmesi beni mutlu ediyor. Nazik ziyaretiniz için halkım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Posbıyık, Vali Bektaş’a şehirde yapılması gereken çalışmalar hakkında brifing verdi. Vali Bektaş’ın Ereğli Belediyesini ziyaretinde ayrıca Piyale Paşa Konağının “Deniz Müzesi ve Sanat Galerisi” olarak kullanılması maksadıyla restorasyon işlerinin Zonguldak Valiliğince yaptırılmasına ilişkin taslak protokol Vali Erdoğan Bektaş ile Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu arasında imzalandı.

Başkan Posbıyık daha sonra ziyaretin anısına Vali Erdoğan Bektaş’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER