VALİ TUTULMAZ'DAN EREĞLİ VE ALAPLI ZİYARETLERİ

VALİ TUTULMAZ'DAN EREĞLİ VE ALAPLI ZİYARETLERİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Alaplı ve Ereğli ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu, Alaplı ve Ereğli Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantılarına başkanlık etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Alaplı ve Ereğli’de bulunan fabrikalara ziyaretlerde bulundu ve brifing aldı. Alaplı’daki iplik fabrikasını ziyaret eden Vali Tutulmaz, Genel müdür Bahadır Aksoy'dan brifing aldı, yaptıkları üretim ve ülkemize sağladıkları katma değerden ötürü teşekkür etti, kolaylıklar ve başarılar diledi. Fabrikada üretim bantlarını gezen, bilgi alan Vali Tutulmaz işçilerle de sohbet etti.

Alaplı OSB’deki fındık, raf ve silgi fabrikalarını da gezen Vali Tutulmaz, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi 2021 yılı ilk müteşebbis heyet toplantısına başkanlık etti.

Alaplı ziyaretinin ardından Ereğli ilçesine geçen Vali Tutulmaz’ın buradaki ilk durağı Ereğli Organize Sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren OBAL ALÜMİNYUM fabrikası oldu. Fabrikayı gezen Vali Tutulmaz yetkililerden yapılan üretim konusunda bilgi aldı, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Vali Tutulmaz, Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen müteşebbis heyet toplantısına başkanlık etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli'de 21Mart Dünya ormancılık günü kapsamında ağaç ve orman sevgisini aşılamak, geleceğe nefes olmak için düzenlenen fidan dağıtım törenine katıldı. Fidan dağıtımı töreninde 65 bin Ceviz, kestane, fıstık çamı fidanı toprakla buluşturmak üzere vatandaşlarımıza dağıtıldı.

LÖSEV ZİTYARETİ

Vali Mustafa Tutulmaz, fidan dağıtımının ardından Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Bölge Komutanı Tuğamiral Taner Gün ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte Lösemili Çocuklar Vakfı'nı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2021, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER