VALİ TUTULMAZ'DAN GÜLÜÇ BELDE BAŞKANI DEMİRTAŞ'A ZİYARET

VALİ TUTULMAZ'DAN GÜLÜÇ BELDE BAŞKANI DEMİRTAŞ'A ZİYARET

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bildiler aldı.

Vali Tutulmaz, Ereğli ve beldelerinde bir dizi incelemede bulundu. Vali Tutulmaz ziyaretleri kapsamında Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı da ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyareti sırasında Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ak Parti Gülüç belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Gülüç belediyesi Meclis üyeleri hazır bulundu. 

Yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Mustafa Tutulmaz Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte beldemize yapımı devam eden Kafeterya Projesi bölgesinde incelemelerde bulunduk. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ı Kafeterya Projemizde ağırlayarak hem keyifli bir gezinti yaptık hem de projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Kıymetli Valimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunuyor, birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmaların beldemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER