Vefat eden eski zabıtalar için Mevlid-i Şerif okuttu

Vefat eden eski zabıtalar için Mevlid-i Şerif okuttu

Vefat eden eski zabıtalar için  Mevlid-i Şerif okuttu

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kuruluşun 191. yılında ebediyete intikal etmiş zabıta personeli için mevlit okuttu.
Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. Yılı ve Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında mevlid-i şerif programı düzenledi. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bir dizi faaliyet gerçekleştiren Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ali Molla camiinde öğle namazından önce ebediyete intikal etmiş zabıta personeli için Mevlid-i Şerif okuttu.
Belediye din görevlileri ve Müftülük din görevlileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaya çok sayıda vatandaş ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da katıldı. Başkan Uysal; Ebediyete intikal etmiş tüm zabıta personeline Allahtan rahmet, geride kalanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum dedi.
Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ve zabıta personeli mevlid-i şerif programının ardından kılınan öğle namazına müteakip vatandaşlara şeker ikramında bulunarak karanfil dağıttılar.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER