Velilerden kaynaşma kahvaltısı

Velilerden kaynaşma kahvaltısı

Velilerden kaynaşma kahvaltısı

Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından velilere yönelik kaynaşma ve tanışma kahvaltısı düzenlendi.
Kdz. Ereğli Göztepe Restaurantta düzenlenen kaynaşma ve tanışma kahvaltısına
Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürü Alaattin Pekdemir, Okul Aile Birliği yönetimi, Hacı İbrahim İzmirlioğlu’nun kızı Yaşar İzmirli, yeğeni Ahmet İzmirli öğretmenler ve veliler katıldı.
Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yıldız Turgut, Okul Aile Birliği Üyeleri Mecbure Eroğlu, Emine Çelenk, Nihal Türkoğlu ve Dilek Dereli tarafından organize edilen kahvaltıda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Yıldız Turgut, Hepimizin bildiği gibi eğitim, öğretmen-öğrenci dayanışmasından oluşur. Bugün burada toplanmamızın amacı da, zaten hep birlikte olan öğretmen ve öğrencilerimize biz anne ve babalarında yanlarında olduğumuzu hissettirmek, çocuklarımızın birbiriyle oldukları gibi aileleri de birbiriyle tanıştırıp, kaynaştırmaktır. Bu tip etkinlikler öğrencilerimizin motivasyonunu artırdığı gibi velilerimiz içinde bir fırsattır. Velilerimiz çocuklarının arkadaşlık ettiği gençlerin ailelerini tanışma fırsatı buluyorlar. Böyle sıcak aile ortamlarında sizlerle daha çok buluşmayı hedefliyoruz dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER