Yalavo'da Zonguldak rüzgarı esecek

Tanınmış ses Aydın Yiğit o gecede sahne alacak.

Yalavo'da Zonguldak rüzgarı esecek

Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Yalova Musiki Derneğince Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya ilk gelişi olan 19 Ağustos 1929 tarihinin yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek konsere özel davetli olarak katılacak. 
Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Kurucusu Aydın Yiğit, Yalova Musiki Derneğince Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya ilk gelişi olan 19 Ağustos 1929 tarihinin yıldönümü dolayısıyla 20 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek olan ve bir ulusal kanal tarafından yayınlanacak olan Yürüyen Köşk, Atatürk Konserine özel davetli olarak katılacaklarını söyledi. 
Konser’e katılarak ilçeyi en iyi şekilde temsil ederek Alaplı’yı Türkiye geneline tanıtacaklarını belirten Yiğit, konserde sahne alacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, “Yalova Belediyesi Sponsorluğunda ,Yalova Musıki Derneğinin düzenlemiş olduğu yılın konserinde Alaplı Belediyesi TSM korosu olarak bizim de sahne almamız Alaplımızın sanatsal ve kültürel gelişimi açısından çok önemli ve çok gurur verici.Bizleri yılın konserine davet eden Şef sayın Faruk Ömer ÖskanBeye ve Yalova Musıki Derneğiyle tanışmamıza vesile olan sayın TC Suheyla Uymaz Karatayhanıma, bizleri sonuna kadar destekleyen Alaplımızın çalışkan ve üretken Belediye Başkanımız Nuri Tekin Beye her zaman yanımızda olan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysala, teşekkürlerimi sunarım.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkümüzün sevdiği şarkılardan oluşacağı bu muhteşem konserde Çalın Davulları Adlı şarkıyla sahne alacağım için çok gururlu ve heyecanlıyım.İnşallah Güzel Alaplımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.20/08/2017 saat :21,00 dan itibaren Kaçkar TV den Canlı yayınlanacak olan konsere Tüm müzikseverleri bekleriz. Bu vesile ile Yalova Musiki Derneği tarafından düzenlenecek olan bu büyük organizasyona bizleri de Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu olarak davet eden Sevgili Şefleri Faruk Ömer Öskan’a çok teşekkürler. Bir solo ile ben de sahne alacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Her şey Güzel Alaplımızı Türkiyemiz genelinde tanıtmak. Şefimiz Nevzat Göl ve korocanlar elele Yalovaya gidiyoruz.

KONSERE KATILACAK KOROLAR
1-Çorlu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu
2-Marmaris Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu
3-Bursa Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu
4-Bursa Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği Korosu
5-Bursa Makine Mühendisleri Odası Korosu
6-Bursa TAŞMED Korosu
7-Bursa Nilüfer Kadınlar Korosu
8-Bursa Barosu Korosu
9-Mudanya İdeal Yaşam Ve Sanat Derneği Korosu
10-Gemlik Türk Sanat Müziği Korosu
11-Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu
12-Alaplı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu
13-Yalova Musıki Derneği Korosu

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER