Yaşar Ciğer'den önemli çağrı...

Yaşar Ciğer'den önemli çağrı...

Yaşar Ciğer'den önemli çağrı...

Türk Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Karadeniz Ereğli halkını, 8 Kasım Cuma günü İlçe Gençlik ve Spor Merkezi'nde  düzenlenecek olan Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Türk Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında "Kızılay Haftası" olması nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Türk Kızılay'ın ülkemizin en büyük ve en köklü yardım kuruluşu olduğunu belirten Ciğer, "yangın, sel, deprem felaketlerinde insanlarımızın ve insanlığın her zaman yanında olan ve yardım elini uzatan bir kuruluş olmuştur" dedi.

Şube Başkanı Ciğer, "Türk Kızılay'ın etkin bir şekilde katıldığı Kurtuluş Savaşı'ndan ve sonraki dönemlerde ülkemizin içinde bulunduğu pek çok sorunların çözümü için bütün imkanları seferber etmiştir. Kızılay savaşta ve barışta her zaman insanlığın yanında yer almıştır" ifadelerine yer verdiği mesajını şöyle sürdürdü:

 "Kızılay Haftası nedeniyle ilçemizde Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak okullarımızda Kızılay köşelerinin hazırlanması, öğrenci ve velilerimize Kızılay sunumları, yardımseverlik duygusunu pekiştirmek için Kızılay yardım zarflarını dağıtarak toplanan yardımlarla 100 öğrenciye bot ve mont yardımı yapılacak olması ayrıca; 8 Kasım Cuma Günü gün boyunca İlçe Gençlik ve Spor Merkezi'nde  "Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyası" yapılacak kampanyaya tüm Ereğli halkımızı davet ediyoruz."

Ciğer ayrıca, ilçede yapılan etkinliklerde desteklerini esirgemeyen başta Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a, sivil toplum kuruluşlarına, ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER