YENİ YIL İÇİN EĞLENCE YERLERİ DENETLENDİ

YENİ YIL İÇİN EĞLENCE YERLERİ DENETLENDİ

YENİ YIL İÇİN EĞLENCE YERLERİ DENETLENDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesi işyerlerini denetledi, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı öncesi işyerlerinde denetim yaptı. İlçe genelindeki gıda üretim ve satış yerlerini denetleyen ekipler gıdaların saklanması, depolanması, son kullanma tarihleri, genel temizlik, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları gibi konularda kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Zabıta Müdürü Halit Aydın, denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını belirterek “Vatandaşların rahat ve huzur içinde bir yılbaşı geçirebilmeleri için zabıta ekiplerimiz her türlü önlemi alarak günler öncesinden çalışmalara başladı. Halkımızın yoğun olarak bulunacağı yerler başta olmak üzere içkili restoranlar, pastaneler, kuruyemiş dükkanları, şarküteriler denetlendi. İşletmelerimize ve esnafımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Aydın, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk karşısında Alo 153 Zabıta hattını ya da 0 372 333 11 53 numaralı telefonu arayarak şikayetlerini dile getirebileceklerini söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER