Yılmaz, dobra dobra anlatı

Yılmaz, kendisine kurulduğunu belirttiği komple teorisi sonrasında basın mensuplarının karşına çıktı.

Yılmaz, dobra dobra anlatı

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, kendisine kurulduğunu belirttiği komple teorisi sonrasında basın mensuplarının karşsına çıktı.

Trafikte tartıştığı Öner Kepenek ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz burada yaptığı açıklamada, Benim bu haberin arkasındakilerle işim var. Tekrar söylüyorum.  Keşke bu olay yaşanmasaydı. Trafikte yaşanan basit bir olay aslında bu. Bunu başka yerlere çekerek; siyasi anlamda bizi yıpratmaya çalıştılar. Ben bunların kimler olduğunu biliyorum. Beni Türkiye’de trafik magandası gibi göstermeye çalıştılar. Ben bunun nedeniyle birsürü hakarete uğradım, hala uğruyorum. Benim bu arkadaşlarla işim yok. Benim bu haberin arkasındakilerle işim var. Tekrar söylüyorum. Bu işi kendilerini gazeteci sanan fakat tehdit –şantaj ve tetikçilik yapanlar yapmıştır. “ dedi. 

KEPENEK: “BEN GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANINI TANIMAM!..”
Karşılıklı özür dilenip, olayın tatlıya bağlandığı olay hakkında Kepenek, Yılmaz’ın iddia ettiği gibi Komplo olmadığını belirterek; “Kamuoyunda benim bir komplo’nun içinde olduğum yada komplo yaptığım şeklinde dedikodular var. Üstüne basa basa söylüyorum. Gülüç Belediye Başkanını tanımıyorum. Ben Gülüç Belediye Başkanının sadece arkadaşının oğluyum. Bekir Kepenek benim babamın ismi. Benim babam yıllar önce Fazlı Erdoğan ile birlikte AK Parti’nin Ereğli’de kurucularının arasındaydı. Yani, benim babam AK Parti’ye burada çok hizmet verdi. İsmail bey burada ticaretle ve siyasetle uğraşıyor. Bizde ticaretle uğraşıyoruz. Ama benim arkamda siyaset yok. Benim arkamda babam-annem ve engelli eşim var sadece. Ben bu vesile ile davamdan vazgeçiyorum”, dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 08:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Çaturoğlu
Mustafa Çaturoğlu - 7 yıl Önce

Devam et İsmail Başkan,yolun açık olsun.

SIRADAKİ HABER