Yılmaz kongreye davet etti

AK PARTİ KDZ.EREĞLİ İLÇESİ GÜLÜÇ BELDE BAŞKANLIĞI 6. OLAĞAN KONGRE DAVETİ

Yılmaz kongreye davet etti

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, hafta sonu yapılacak olan AK Parti Gülüç Belde Başkanlığı kongresine tüm bölge halkını davet etti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, partisinin Gülüç Belde Başkanlığı 6. Olağan Kongresinin 04 Ocak 2020 Cumartesi  günü,saat 13.30’da Gülüç Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirileceğini belirterek şunları söyledi:

“Partimizin olağan kongre sürecinin başlaması ile birlikte; ilk olarak belde teşkilatlarında gerçekleştirilecek olan kongrelerin bölgemizde ilkini yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı olarak, delege seçimlerimizi bir süre önce sorunsuz bir şekilde tamamladık. 6. Olağan Kongremizi de inşallah Cumartesi günü, Gülüç Belediyesi Düğün Salonunda yapacağız. Öncelikle kongremizin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve beldemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongremizin birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Bu davaya gönül veren insanlar olarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte beldemize yönelik çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç hanımefendi ile birlikte Zonguldak milletvekillerimiz Sn. Polat Türkmen, Sn.Ahmet Çolakoğlu, Sn.Hamdi Uçar ve Zonguldak İl Başkanımız Sn. Zeki Tosun bey ve il, ilçe yönetim kurulu üyelerimizin de katılacağı kongremize geniş ve yoğun bir katılım beklemekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gönül dostlarımızı ve kıymetli bölge halkımızı Cumartesi günü saat 13.30’da Gülüç Belediye Düğün Salonunda  başlayacak olan kongremize davet ediyor, saygılar sunuyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 10:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerçekçi
gerçekçi - 4 yıl Önce

kim kimdir bilmem ama eğer yine devşirle aday olursa ereğli halkı toptan AKP den ayrılıronuda bilgilerinize sunarım

SIRADAKİ HABER