YÖNETİM ARASINDA GÜVEN TAZELEDİ

YÖNETİM ARASINDA GÜVEN TAZELEDİ

YÖNETİM ARASINDA GÜVEN TAZELEDİ

Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu'nda seçimler gerçekleştirildi. 

Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hikmet Tezel ve Hüseyin Çınar aday oldu, oy çokluğu ile Tezel 1 yıl daha Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.
 Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin önceki gün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısına bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Başkan Hikmet Tezel de katıldı. Yönetim Kurulu görev taksiminde yönetim kurulu başkanlığına 1 yıl için Hikmet Tezel ve Hüseyin Çınar aday oldu. Yapılan açık oylamada Hikmet Tezel kendi ve Yücel Oktay, Kemal Özer'in oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. Başkan yardımcılığına 1 yıl için Hikmet Tezel, Yücel Oktay ve Kemal Özer'in kabul, Hüseyin Çınar'ın red, Aydın Karadağ'ın çekimser oyu ile Kemal Özer, Murahhas Aza 1 yıllığına yine aynı şekilde oylama ile Yücel Oktay seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerinde Hüseyin Çınar ve Aydın Karadağ kaldı. 
 

1 YIL SONRA GENEL KURUL VAR 
21 Ocak 2018 tarihinde 3 yıl göre yapmak üzere Hikmet Tezel, Kemal Özer, Aydın Karadağ, Hüseyin Çınar, Yücel Oktay, yedek üyeliklere Cengiz Güneş, Cumhur Nalcı, Hakan Polat, Ahmet Akbaş ve Elif Gürgün seçilmişlerdi.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER