YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN BOZKURT'A JEST

YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN BOZKURT'A  JEST

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'un doğum gününü erken kutladılar. Yönetim Kurulu Üyeleri; dün akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Bozkurt'a sürpriz yaparak, üzerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının da bulunduğu pasta ile doğum gününü kutladılar.

9 Ekim 1970 doğumlu olan AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, kendisine yapılan sürpriz erken doğum günü kutlamasından dolayı Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken; Yönetim Kurulu Üyeleri de Bozkurt'a ailesi ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir ömür dileğinde bulundular.

ÖNCEKİ İLÇE BAŞKANLARI, MEVCUT YÖNETİMİN YANINDA

İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu toplantısının ardından, önceki İlçe Başkanlarından Muhammet Köse (Kurucu İlçe Başkanı), Ali Kemal Karaca (Mevcut İl Genel Meclisi Üyesi) ile Mustafa Demiray'ı ağırladılar.

Önceki İlçe Başkanları, ziyarette Bozkurt'a "Her daim yanınızdayız" diyerek tam destek verdiklerini ifade ederken; Bozkurt'ta ziyaretlerinden dolayı Köse, Karaca ve Demiray'a teşekkür ederek; "Değerli Başkanlarımızın bizim yanımızda olacaklarını ifade etmeleri bizlere güç vermiş, ayrıca çalışma şevkimizi artırmıştır. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda hep birlikte hareket edeceğiz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER