Zabıta ile vatandaş arasında gergin anlar!

Zabıta ile vatandaş arasında gergin anlar!

Zabıta ile vatandaş arasında gergin anlar!

Karadeniz Ereğli’de bugün kurulan merkez pazarında tezgahına aracıyla mal indiren bir vatandaşla belediye zabıtası arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşmeden araya giren diğer esnafların çabasıyla sona erdi.

Karadeniz Ereğli’de bugün kurulan merkez pazaryerinde, pazarda görevli Ereğli Belediyesi Zabıtasıyla bir vatandaş arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Görgü tanıklarının anlatımına göre  sabah saatlerinde köylü pazarının kurulduğu alana mal indirmek isteyen tezgah sahiplerine pazarın ana girişinden araçla giriş izni verilmedi.

Bunun üzerine kasap dükkanlarının arkasında bulunan yoldan dönüş yaparak pazara giriş yapan bir vatandaş aracını köylü pazarının kurulduğu tezgahların yanında park ederek mal indirmeye başladı. Ancak o sırada pazara yeni giriş yapan araçlara pazarın ana girişinden izin verilince trafik sıkıştı. Önce araç sahibiyle diğer sürücüler arasında başlayan tartışmaya bir süre sonra pazaryerinde görevli zabıta birimi müdahale etti.

Müdahaleyle birlikte aracından mal indiren vatandaş, zabıtayı suçlayarak, “önce beni arka yoldan dolaştırıp, sonra da ön girişi açarak bu duruma siz sebebiyet verdiniz” diyerek tepki gösterdi. Bir ara sinirleri iyice gerilen vatandaş, “şu an aşırı tepki göstermiyorsam, üzerindeki üniformaya saygımdan dolayıdır” şeklinde ifadeler kullandı. Tartışmanın uzaması üzerine çevreden gelen dükkan sahipleri kızgın vatandaşı uzaklaştırarak, tartışmanın büyümeden sona ermesini sağladılar.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER