ZES, Çorumluoğlu'nu ziyaret etti

ZES, Çorumluoğlu'nu ziyaret etti

ZES, Çorumluoğlu'nu ziyaret etti

Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na ‘hoş geldiniz’ ziyareti gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Kdz. Ereğli Kaymakamlığına atanan İsmail Çorumluoğlu’na Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Yönetim Kurulu nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarette Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman, Başkan Vekili Kaan Kocaman, Transfer Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Okumuş, Kulübün Kurucu Antrenörü ve Teknik Sorumlusu Murat Korkmaz hazır bulundu.
Amatör futbolun sıkıntılarının dile getirildiği ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek amatör kulüplerin her zaman yanında olacaklarını söyledi. 
Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili Kaan Kocaman, İl Özel İdaresinin Ereğli’deki amatör takımlar için çıkarttığı ödeneğin akıbeti hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirtmesi üzerine Özel İdare İlçe Müdürünü çağıran Kaymakam Çorumluoğlu, ilçe müdüründen bilgi alarak konunun takipçisi olacağını söyledi.
Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman ise “Kaymakam beyin spora olan ilgisi ve sıcak yaklaşımı memnuniyet vericidir. İnşallah birlikte güzel projelere imza atacağız. Kaymakam beyi idmanlarımıza davet ettik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER