KOZLU BELEDİYE BAŞKANI BEKTAŞ'TAN, CHP'Lİ VEKİL YAVUZYILMAZ'A SERT TEPKİ!

KOZLU BELEDİYE BAŞKANI BEKTAŞ'TAN, CHP'Lİ VEKİL YAVUZYILMAZ'A SERT TEPKİ!

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sık sık sahilde tibbi atık açıklaması yaparak belediyeleri duyarsızlıkla suçlayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a sert tepki göstererek, "Limandaki tıbbi atıklar bugünün sorunu değildir. Kozlu ve Kozlu Belediyesi ile alakası olmayan atıklardır.Bunu Zonguldak’ta yaşayan herkes bilir. Bir Milletvekili’nin bilmemesi mümkün değildir. Zonguldak’ta ki çöp alanı geçmiş dönemlerde yıllardır CHP’li belediyeler tarafından pisletilmiştir " dedi.

Yavuzyılmaz'ın AK Parti’li belediyeleri suçlayıcı açıklama yaparak Kozlu ve Zonguldak belediyelerini suçlu düşürmeye çalıştığını ancak bu suçlamaları kesinlikle kabul etmediklerini belirten Ali Bektaş şunları kaydetti:

"CHP Milletvekili Sayın Deniz Yavuzyılmaz’ın Kozlu Limanındaki tıbbi atıklar konusunda yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Limandaki tıbbi atıklar bugünün sorunu değildir. Kozlu ve Kozlu Belediyesi ile alakası olmayan atıklardır. Bunu Zonguldak’ta yaşayan herkes bilir. Bir Milletvekili’nin bilmemesi mümkün değildir.  Sayın Milletvekili konunun önemini vurgulasa, bakın burada çöp atılmış bunu hep birlikte el ele çözelim dese biz milletvekiline teşekkür ederiz.  ANCAK; Sayın Milletvekili bu açıklamaları yaparken AK Parti’li belediyeleri suçlayarak açıklama yapıyor. Yani bizi suçlu düşürmeye çalışıyor.  Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Zira, Zonguldak’ta ki çöp alanı geçmiş dönemlerde yıllardır CHP’li belediyeler tarafından pisletilmiştir."

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 12:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre Kızılkaya
Emre Kızılkaya - 4 yıl Önce

İyide başkan adam demiyor ki akp döktü. ayrıca sen kaç yıldır kozludasın bilmiyor musun nasıl döküldüğünü. 40 yıldır kullanılıyor o alan, akp de kullanmış chp de mhp de anap da doğruyolda.. Vekil soruyor çevre bakanlığı nerede diye. Şaka gibi yaklaşmayın konuya.

yakup güneş
yakup güneş - 4 yıl Önce

kaç yıldır başkansn sen cevap verme en azından. 18 yıldır çevre bakanı olan kim? iktidarda olan kin

mustafa
mustafa - 4 yıl Önce

Yavuzyılmaz olmasa birinizin bu konuları gündeme taşıyacağı mı var? adam aslan gibi hepnizle mücadele ediyor Ali bey.. kaldı ki siz bu konuda söz söyleyecek son kişisiniz. Kaç yılınız Kozluda yöneticilikle geçti ne yaptınız bu çöpleri buradan kaldırmak için??

SIRADAKİ HABER