Kozlu'da büyük buluşma....

AK Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’la birlikte, Kozlu’da yaşayan Yenicelilerle bir araya geldi.

Kozlu'da büyük buluşma....

AK Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’la birlikte, Kozlu’da yaşayan Yenicelilerle buluştu. Keramettin Kuzören öncülüğünde gerçekleşen buluşmada konuşan Türkmen ve Uçar, Kozlu’yu geçmiş hizmetleriyle yaşanabilir hale getiren, işin ehli Ali Bektaş’a teslim ettiklerine dikkat çekti.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin sadece yerel seçim olmadığını, Cumhur İttifakının bu seçimlerden daha da güçlü çıkması gerektiğine dikkat çekti.

BEKTAŞ: “CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ SORGULANIR!”

AK Partili Bektaş daha sonra ise, “Kozlu’da geçmişte yaptığımız hizmetlerimiz ortada. Bizden sonraki arkadaşlarımızda bu hizmetlerin üzerine yenilerini ekledi. Bazen tıkandıkları noktalar olmuş olabilir. Bizlerde bu hizmetlerin ya da tıkanıklık yaşanan konuları aşarak üzerine yeni hizmetler koymak istiyoruz. 

Ülkemiz hepimizin bildiği gibi çok zorlu bir süreçten geçiyor. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine sadece yerel seçim gözüyle bakamayız. AK Parti olarak bu seçimlerden daha da güçlü çıkmalıyız. Aksi durumda, Cumhurbaşkanlığı Sistemi sorgulanır. Bu yüzden sizlerden destek itiyoruz.

AK Parti Zonguldak’a ciddi yatırımlar yaptı. İnşallah bu dönem bizlerde milletvekillerimizle birlikte Kozlu’muza daha fazla yatırım ve hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

UÇAR: “MUHALEFET YAPILANLARI GÖRMÜYOR”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise konuşmasında, genel iktidar ile yerel iktidarın bir olmasıyla hizmet akışının daha hızlı ve daha fazla olacağına dikkat çekti.

Yenicelilerin TTK’ya alınmayacağı yönünde bir soruya ise Uçar, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı her insanın, her kurumda çalışma hakkı vardır. Yeniceli kardeşlerimizin sorununu ilgili bakanımızla görüştük. Çözümü noktasında görüşmelerimiz devam ediyor.

AK Parti Hükümeti, TTK’yı milyonlarca lira zarar etmesine rağmen sübvanse ediyor. TTK’ya 3 bin işçi alındı, 1500 işçi daha alacağız. Zonguldak’a hemen her alanda yatırımlarımız oldu. Muhalefet bunları görmüyor ya da görmek istemiyor. Genel iktidar ile yerel iktidar birleştiğinde hizmetlerin nasıl alındığının en ciddi kanıtı Kozlu’da yaşanmıştır. Kozlu’muzun daha da gelişmesi için sizlerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKMEN: “İŞİ EHLİNE VERDİK, DESTEK İSTİYORUZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de konuşmasında, Kozlu’da işi ehline teslim ederek halkın karşısına çıktıklarına dikkat çekti.

Geçmiş yıllarda belediyelerin hizmet veremez durumda olduğunun altını çizen Türkmen, “Türkiye dünyayla yarışan bir ülkedir. CHP, SHP döneminde yerelde iktidardı ancak hizmet üretemediği için önce gücünü sonra iktidarı kaybetti. Refah Partisi’yle birlikte yerel yönetimlerde iktidar olan AK Parti, yatırım ve hizmetleriyle gücünü perçinleştirmiştir. Genel ve yerel iktidar bir olduğunda bu halkımıza hizmet olarak geri dönecektir.

Diyorlar ki, “Kozlu Belediyesi’nin borcu var”, AK Parti iktidara geldiğinde kasada fareler cirit atıyordu. KEY’ler ödendi, İMF’ye borç ödendi. Ali Bektaş Başkana güveniyoruz. Güvenmediğimiz yerlerde tekrar görevlendirme yapmadık.  Kozlu’muz, Ereğli’den sonra en büyük ilçemiz. Kozlu’nun başarısı; Zonguldak’a hatta ülkemize örnek olacaktır” sözlerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER