HUKUKÇULAR KAN TAZELEDİ

HUKUKÇULAR KAN TAZELEDİ
gundemeregli.com-

  herkese hizmet vereceklerini söyledi.

Avukatlar arasında birlik ve beraberliği sağlama adına önemli çalışmalar ortaya koyduklarını ve bu beraberliğini sağlama adına çalışacaklarını kaydeden Kartal,  Derneğin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

İŞE LOKALDEN BAŞLADIK

 Kısa sürede önemli çalışmalar ortaya koyduklarını da anlatan Kartal şu görüşlere yer verdi:

Derneğin çalışmalara Lokalden başlayarak birlik ve beraberliği sağlama noktasına kadar özenli bir çalışma ile sürdürdük. Öncelikle üyelerimizi sık sık bir araya getirerek dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz.  Bununla ilgili çeşitli etkinlikler yapacağız. Bu işe lokalden başladık.  Lokalimizi her türlü konaklama, adli merkez ve günlük tesis olarak dizayn ettik.  Üyelerimize ve misafir gelen avukatlarımıza hizmet veriyor.

YENİ YÖNETİMLE YOLA DEVAM

Oluşturduğumuz yönetimle yeni bir döneme girdik. Geçmişte görev alan arkadaşlarımızın büyük emekleri oldu. Onlara bizlere verdiklerin destekten ötürü teşekkür ediyorum. 

  Ereğli Avukatları olarak bunun ilanlarını da yaptık.  Alt yapısını yapıyoruz.  Anıtkabirde olacağız. Siyasi değil, içten gelen bir durum. Yani biz atamızı anıtkabirde anmayı düşünüyoruz.  

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2012, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER