SİNAN DA ANLADI SENİ!

Gece yarısı arıyor yine bizim Sinan!

Adam harbi bela!

Ne yaptıysam, ne ettiysem kurtulamadım, kurtulamıyorum!

Telefonumu kapatsam ev telefonundan arıyor!

Ev telefonumunda  fişini çekemiyorum, adam bu sefer komşumu arayıp beni ister telefona!

Gündem Gazetesi’nin olmazsa olmazı Sinan Çerçioğlu bu!

Zorunlu olarak katlanıyoruz!

Ne var Sinan yine niye arıyorsun?

“Abi sende burnundan kıl aldırmıyorsun, hemen niye atar yapıyorsunki?”

Olum sen saatin kaç olduğunun farkındamısın?

“Gazeteci 24 saat görevdedir abi, ben de iş için arıyorum seni. Bu saatte halini hatırını sormak için aramıyorum!”

Eee! Yine ne oldu söyle bakalım?

“Abi şimdi benim kafama takıldı. Bu Hüseyin Uysal seçim çalışmalarında bol keseden atıyor. Seninde yazdığın gibi yok hayalleri varmış, yok projeleri varmış felan!”

Bana ne, ben ne yapayım Sinan?

“Abi bu adam bu hayallerini 5 yıldan beri niye yapmadı ki? Yaptı da yapma diyen mi oldu?”

Sinan git kendisine sor bana niye soruyorsun?

“Söylediklerini 5 yıldan bu yana yapsaydı AK Parti bunu kesin aday yapardı! Karşısına da aday adayı çıkmazdı partide değil mi ama?”

Sinan uykum var kapat telefonu!

“Şimdi çıkmış diyorki; Su fiyatlarında indirim yapacağım!”

Yapsın, niye rahatsız oldun ki?

“Abi bu adam 2014 seçimlerinde Ereğli’nin en pahalı suyu içtiğini söylememişmiydi? Seçimi aldıktan sonra da Belediye Meclisinde su fiyatlarında indirim yapılması önergesine karşı çıkmamışmıydı? O’nun karşı çıkmasına rağmen su fiyatlarında indirim yapılmıştı da, bu indirim faturalara yansımadan bikaç gün sonra zam yapıp eski fiyata çıkartmamışmıydı?”

Evet doğru söylüyorsun Sinan!

“Peki bu adam Ereğli halkını aptal mı sanıyor abi?”

O’nu da git halka sor Sinan, nolur beni rahat bırak uyuyayım!

“Bak abi şimdi Belediye’den her gün yaklaşık 300 kişiye kumanya dağıtıyormuş. Hem de eşi ilgili müdürlükteki memurları arayarak kimlere kumanya vereceklerinin listesini veriyormuş!”

Evet Sinan, bende duydum bunu!

“Peki bu devletin hiç mi bir sahibi yok da bu adam 3-5 oy fazla almak için belediye bütçesini çarçur ediyor abi?”

Elbet hesabını soran olur be Sinanım!

“Bak şimdi sen de sürekli yazıyorsun. Belediye tarihinde ilk defa bir başkan Belediyeye ait bir aracı eşine makam aracı olarak tahsis etti. Hem de makam şoförü de var. Abi bunu nasıl yapabilir benim aklım ermiyor? Eşinin makam aracının belediyeye 5 yıllık maliyetinin 600 bin lirayı aştığı söyleniyor!”

Sinan bunları ben de biliyorum da, niye bana anlatıyorsun şimdi gecenin bu vaktinde?

“Abi Kaymakam bey müdahale etmiyor mu buna?”

Sinanım CİMER’e yazdım, mutlaka müdahale eden olur!

“Ciddimisin abi? Adamın özüsün sen beee!”

Yine verdin gazı be Sinanım!

“Ya abi, bu adamın eşinin ve kendisinin tüm akrabalarını belediyede işe aldığı doğru mu?”

Sinanım sen benim hiç yalan bişey yazdığımı gördün mü?

Abi görmedim de, sırf sen bunları yazdın diye bizim ilanlarımızı kesti Başkan. Sanki biz belediyeden aldığımız ilanlarla geçiniyoruz. Valla bizim patronlar bu adamı şirketlerinde pompacı olarak bile çalıştırmazlar! Ama o ne yapıyor? Koltuktan aldığı gücü kendi şahsi meseleleri için kullanıyor! 31 Mart’tan sonra nereden alacak o gücü çok merak ediyorum abi!”

Sinanım gecemin içine ettin yani! Ne uyku bıraktın ne de keyif! Bunları bana anlatacağına, çevrendekilere anlat ta oy felan vermesinler bu adama!

“Abi anlatmazmıyım. Herkese anlatıyorum. Ereğli’yi 5 senede batırdı bu adam diyorum. Hatta belediyeyi de 80 milyon lira borca sokarak batıracaktı ama Hüseyin abim engellenmesine sebep oldu diye anlatıyorum herkese!”

Başka ne anlatıyorsun?

“Ereğli tarihinde ilk defa bunun döneminde vatandaşların yollarının yapılmadığı için çatıya çıkıp intihar eylemi yaptıklarını anlatıyorum. Yine tarihte ilk defa belediye meclisine ve komisyonlara gelmeden Ereğli’de bazı araziler ticari imara açıldı ancak bunuda Hüseyin abim haber yaparak engelledi diye anlatıyorum. Abi bu adam ne çekti senden beeee!”

Sinan bende senden çekiyorum. Herhalde Hüseyin Uysal bana beddua etti de Allah seni gönderdi bana! Ulan kapat şu telefonu artık, yeteeeerrrr!

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz Güzel
Cengiz Güzel - 5 yıl Önce

Ellerıne saglık..Bende Face de 3 senedir yazıyorum...Yusf Zobar ada Resım attım Görmedi..Başkanın Danışmanı dıye duydum..Hastalık Sonrası Kalkıp Beledıyeye gıttım Yusuf u Göremedım...Benım Sorunum Koyumuz Beledıyeye baglandı...Alt Yapı Yok Atıklarımız Bahcemızdekı Kendı İmkanlarımızla Yaptıgımız Kuyulara Gıdıyor..Su Verıcez..Peşındeen Yollarınız Yapılacak dendı...Kendi İmkanlarımızla Yaptıgımız 8 CM lık Beton Kırıldı...80 lik Boru Döşedıler .üzerını toprakla kapattılar...İşçilere sordum KIRDIGIMIZ beton Aynen Dökülecek dediler..Beklıyoruz ..Yukarıgan Aşagi Kıytırı Asfalt Doktuler.Evımın 5 metre Üzerinde Bırakıp 60 metre Altan yine başladılar...Su Parası Yatırıyoruz..Atık su Katı Atık Parası Veriyoruz..