2015 Plan ve bütçe görüşmeleri devam ediyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu´nda, Başbakanlığa bağlı ve ilgili bazı kurumların 2015 yılı bütçelerinin görüşülmesine başlandı.

2015 Plan ve bütçe görüşmeleri devam ediyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu´nda, Başbakanlığa bağlı ve ilgili bazı kurumların 2015 yılı bütçelerinin görüşülmesine başlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da komisyondaki yerini aldı.
Plan ve Bütçe Komisyonunda Türk İşbirliği ve koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ile Türk Tarih Kurumu ile Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Tanıtma Fonu Kurulu Sekreterliği bütçeleri ele alındı.
Görüşmelere hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve ilgili kuruluşların kurum başkanları katıldı.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise görüşmeler ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında;”2015 yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerine aralıksız bir şekilde devam etmekteyiz. Başbakanlığa bağlı kurumlarımızınbütçe görüşmelerineBaşbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan’ın katılımı ile devam ediyoruz. Görüşmelerimize ilgili kurum ve kuruluşların başkanları da katıldılar. TİKA, AFAD başta olmak üzere bütün kuruluşlarımız önemli çalışmalara imza atmaktadırlar. Kurumlarımızın 2015 yılı bütçe görüşmelerine aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Görüşülen konular ve alınacak olan kararların 2015 yılı Türkiye’sine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. ”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER