´´10 AĞUSTOS SEÇİMLERİNDE AKŞAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN´I CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRECEĞİZ”

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “10 Ağustos seçimlerinde akşam Recep Tayyip Erdoğan´ı cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.

´´10 AĞUSTOS SEÇİMLERİNDE AKŞAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN´I CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRECEĞİZ”
gundemeregli.com-Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “10 Ağustos seçimlerinde akşam Recep Tayyip Erdoğan´ı cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı İşler, Zonguldak’ta partisinin iftar programında yaptığı konuşmada Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylık sırasında adayı belirleme ve ilan etme tarzına baktığınız da anti demokratik yolla bir aday tespitinde bulunduğunu ifade etti. İşler, yeni bir Türkiye´nin kurulduğunu belirterek, 21. yüzyılın kazanan ülkesi olan yeni bir Türkiye´yi inşa ediyoruz. Bu Türkiye, güçlü, gelişen, kalkınan ve çevresine yardım, dostluk ile kardeşlik elini uzatan ülkeyi kuruyoruz. İlk defa Türkiye´de halkın cumhurbaşkanını seçecek. Hepimiz 2007´yi çok iyi hatırlıyoruz. Sayın Abdullah Gül´ü aday gösterdiğimizde ne demişlerdi. Bir 367 kararı çıkarttılar seçtirmemek için. Sözde değil özde laiklik için. Çok şükür hepsini geride bıraktık. O yıl yapılan bir değişiklikle referandum yapıldı. Milletimiz yeter artık vekaleti sizden alıyoruz dedi. İlk defa 10 Ağustos´ta Allah nasip ederse ilk turunu yapacağız. Sayın başbakanımız bizim partimizin adayı olarak açıklandı. Bir yanda tüm dünyanın tanıdığı karizmatik bir lider var. Diğer tarafta da malum şahıslar var. Seçimin galibi şimdiden belli. 10 Ağustos´a kadar herkesin çalışması gerekiyor. Bu seçim yeni Türkiye ile eski Türkiye taraftarları arasında geçiyor. Dolayısıyla bu eski Türkiye adayları çatı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu´nu ilan ettiler. Adayı belirleme ve ilan etme tarzına baktığınız da anti demokratik yolla bir aday tespitinde bulundular. Şimdi onu seçtirmek için gayret ve çaba içerisindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar boşa kürek çekiyorlar. 10 Ağustos seçimlerinde inşallah akşam Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı cumhurbaşkanı olarak göreceğiz dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER