Ak parti Alaplı´da Yavuz´la devam dedi

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına mevcut Başkan Mustafa Yavuz seçildi.

Ak parti Alaplı´da Yavuz´la devam dedi

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına mevcut Başkan Mustafa Yavuz seçildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen kongrede konuşan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Alaplı çok farklı ve kıymetli bir İlçe olduğunu belirterek, Alaplı’da oylarımız hep yüksek, bundan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Ak Parti olarak daha çok kenetlenmemiz lazım, bizim kongrelerimizde kırgınlık ve dargınlık olmaz.” Diye konuştu.

İl Başkanı Hamdi Uçar ise, “Divan başkanımızın parti içinde bir takım ihanetlerden bahsetti. Partili olup ta yerel seçimlerde adaylarımızı desteklemeyenler insanlar vardı. Bu tip insanları aramızda barındırarak teşkilatımızın içine nifak tohumları sokmuş oluruz. Bu davaya hizmet edecek olan arkadaşlarımıza bende bu davaya hizmet etmek istiyorum diyen arkadaşlarla yola çıkmak zorundayız. Aile içinde sağlanan otoriteye herkesin saygı duymasını istiyoruz. Bizim gönlümüz isterdi ki burada tek listeyle gidilsin.”dedi.

387 delegenin oy kullandığı seçimde İbrahim Yalçın 163 oy alırken mevcut Başkan Mustafa Yavuz 216 oy alarak yeniden Başkanlığa seçildi.

Yönetim Kurulu ise, Mustafa Yavuz, Yılmaz Can, Ali Uysal,Mehmet Yavuz,Cemil Uzun,Uğur Uyar,Erol Ersoy,Birol Çevik,Ahmet Maltepe,Şükrü Akman,Ali Eren,Savaş Karaca,İbrahim Şengün,Nazlı Kaya,Cengiz Yaman,Gürcan Altunkaya,İbrahim Yalı,Elif Aydınlı,Nihat Erten ve Aylin Kaya yer aldı.

Kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe ve Belde İlçe Başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri, delegeler ve birçok vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER