Ak Parti´den köylere çıkartma

-AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

Ak Parti´den köylere çıkartma

Habermerkezi-AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlerekısa bir süre kala çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

Kdz. Ereğli’nin en uzak yerleşim yeri olan Armutlu Cuma vecivarındaki 11 köyü gezen Çaturoğlu, halktan destek istedi, partisinin seçimbeyannamesini anlattı. 

Kdz. Ereğli’de sırasıyla Öğbeler, Subaşı,Ova, Yeniköy, Kirencik, Sakalar, Aydın, İskenderli, Hacı Uslu, Yukarı Hocalar,Aşağı Hocalar ve Vakıf köylerini gezen Çaturoğlu, esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi, karşılaştığı tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Çaturoğlu’nun seçim çalışmalarında AK Parti Kdz. Ereğli İlçeBaşkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalıkpartili grubu hazır bulundu.

Gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Çaturoğlu, buradayaptığı konuşmalarda, seçimlerde son haftaya girildiğini kaydederek, işi sıkıtutmaya devam edeceklerini belirtti.

 Görev süresiiçerisinde yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini vevermeyeceklerini ifade eden Çaturoğlu, Türkiye’de var olan istikrarın yenidendevam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerineişaret ederek, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatarak daha da güzel işleryapılacağını ifade etti.

Çaturoğlu, Ereğli ve köylerine gösterilen sevgiden dolayıvatandaşlara teşekkür ederek, Zonguldak ve Ereğli için çok güzel projelerihayata sunacaklarını sözlerine ekledi.

Çaturoğlu seçim çalışmalarını bugün ise Kdz. Ereğli YeniBelen ve Belen Mahallelerinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER