Başbakan'dan Ereğlili gençlere mektup

AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları, Başbakan Binali Yıldırım’ın mektuplarını Ereğli’deki gençlere ulaştırmaya başladı.

Başbakan'dan Ereğlili gençlere mektup

AK Partili gençlerin ilk durak noktaları; “Potbaşı ve Kışla Mahalleleri” oldu. AK Parti Gençlik Kolları ev ev dolaşarak 18 ile 30 yaş arası gençlere mektuplarını şahsına teslim etmek sureti ile dağıtıyorlar.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz; “Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım tarafından bölgemizde yaşayan tüm gençlere mektubun hazırlandığını ve bu mektupları kendilerine ulaştırmak için sabahın en erken saatlerinden akşama kadar mahalle mahalle, köy köy gezdiklerini” belirtti. Mektubun içeriği ile ilgili ise Alagöz;  “Başbakanımızın göndermiş olduğu mektupta gençlere olan güvenden, seçme yaşında olduğu gibi seçilme yaşının da 25’ten 18’e indirilmesinden, istikrarın korunması için mücadele edilmesi gerektiğinden ve 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nden bahsediliyor” şeklinde açıklama yaptı.

Mektup dağıtımının ardından Kdz.Ereğli sahili ve Yalı Caddesi’ndeki gençlere “EVET gazetesi” dağıttıklarını ifade eden Hüseyin Alagöz, çalışma esnasında yanlarında bulunan AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve yönetimine de teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER