Başkan Uysal’a kıyıcak’ta davullu-zurnalı karşılama

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte gittiği Kıyıcak Mahallesi’nde davul-zurna ekibi ve havai fişek gösterileriyle karşılandı.

Başkan Uysal’a kıyıcak’ta davullu-zurnalı karşılama

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte gittiği Kıyıcak Mahallesi’nde davul-zurna ekibi ve havai fişek gösterileriyle karşılandı.

Kıyıcak’ta dün akşam saatlerinde gerçekleşen asker uğurlaması eğlencesine, ekibiyle birlikte çıkartma yapan Başkan Uysal’ı Kıyıcaklılar bağrına basarak, mahallenin girişinde davul-zurna ile karşıladı.

Kıyıcak köy meydanında gerçekleştirilen eğlenceye; AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı ve Kazım Beceren, Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif, Sezai Meriç, İhsan Yazıcıoğlu ve Fevzi Mazlum, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti Önceki Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mısırlı, Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Sami Yavuz ve Temel Meşe, Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz, AK Parti kurmaylarından Ali Kocatürk katıldı.

Başkan Uysal, Kıyıcak girişindeki karayolunda mahalle halkıyla birlikte inceleme yaparken, mahallelinin isteği üzerine alternatif yol seçeneğini masaya yatırdı.

Mahalle halkına Kıyıcak’a giriş yolunun ters olmasından dolayı kaza riskinin yüksek olduğunu ve bu işi çözmek için Ankara ile temaslara geçeceğini belirten Başkan Uysal, “Bu iş bende. Bu sözü tutana kadar mahallenize uğramayacağım” diyerek sorumluluğu aldığını vurguladı.

Asker eğlencesine katılan mahalle halkıyla da bir süre sohbet eden ve isteklerini soran Başkan Uysal, askere gidecek olan Emre Çelik ve Fatih adlı gençleri de yanına alarak hayırlı teskereler diledi.

Başkan Uysal, mahalle halkına konuşma yaparken havai fişekler ard arda patladı. Kıyıcaklılar Başkan Uysal’ı aralarında görmekten çok mutlu olduklarını ifade ederken mahallelerinde yıkılan duvarın yapılmasını istedi.

Duvarı inceleyen Başkan Uysal, yardımcılarına çöken duvarın en kısa sürede yapılması talimatını verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER