BBP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

BBP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
gundemeregli.com-Büyük Birlik Partisi (BBP)  Alaplı’da seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Öncelikle esnafı gezen ve seçim bürosunu hizmete sokan BBP,  adayları tanıttı.

BBP Alaplı İlçe teşkilatından yapılan açıklamada, partinin 81 il’in yanı sıra her ilçe ve beldede adaylarının bulunduğunu belirtilerek, Alaplı’da da seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü ifade edildi.

Bu seçimde BBP’nin karlı çıkılacağı ifade edilerek şu görüşlere yer verildi:

“Partimizin oylarını yükseltmek ve bir çok il ve ilçede belde belediye başkanlarını kazanmak için tüm imkansızlıklara rağmen yola çıktık. Rakiplerimizin uçakla gittikleri yere arabayla, arabayla gittikleri yere ise yaya giderek her vatandaşımızla birebir el sıkışıp fikirlerimizi ortaya koyacağız, projelerimizi paylaşacağız. Her siyasi partiyi dinleyen milletimiz çok sevdiği partimiz bu dönem deneyip sandıklarda hilal güç çıkacaktır.

Yılmadan usanmadan Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı emaneti gön güzel şekilde temsil edip bayrağı burada dikeceğiz. Alaplı’da liyakati sevilen adaylarımız destek istiyoruz.  Ve sandıkta yansımasını bekliyoruz. Seçim bürosunu açıktık ve adaylarımızı tanıtarak start verdik.  Allah utandırmasın.

Bir çok misafir ve gençlerimiz iştirak etti. Teşkilat ofisinin açılışından sonra çarşı esnaf ziyaretleri yapıldı. Ayrıca Hasanlı Çamcılar köyünde yapılan 8 Mart Kadınlar Günü etkinliklerine iştirak edildi. Halkın büyük teveccühü ile karşılandı.”

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER