BİR SAHİPSİZLİK SÖZ KONUSU

MHP İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İçin Hız Kesmeden Destek Turlarına Devam Ediyor.

BİR SAHİPSİZLİK SÖZ KONUSU
 
gundemeregli.com-Çaycuma MHP İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İçin Hız Kesmeden Destek Turlarına Devam Ediyor.

Çaycuma MHP İlçe Teşkilatı Ekmeleddin İhsanoğluna destek adına Çaycuma Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir´le görüştüler.
MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan´ın yanı sıra ziyarette, İlçe Başkan Vekili Hakan Koşucu,Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yrd. Sadık Alpay, İlçe Saymanı Süleyman Acar ve Teşkilat Komisyon Başkanı İsa Yurtseven eşlik etti.
MHP´lileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir Karşıladı .MHP İlçe Başkanı Kaplan ,Cumhurbaşkanlığıseçimlerinin Türkiye ve Zonguldak haliyle Çaycuma için önem arz ettiğini belirterek´´Çaycuma´nınsahiplerini arıyoruz,bulamıyoruz´´diye konuştu.
İlçe Başkanı Kaplan, çatı adayı Ekmeleddinİnsanoğlunadestek istediklerini belirterek,“Sizler Esnaf Odaları olarak, Türkiye’de ve Çaycuma’da yaşanan sıkıntıları iyi bilen insanlarsınız. Dolayısıyla Çaycuma da bir sahipsizlik söz konusu, her ne kadar iktidar partisi AKP nin üç milletvekili olmasına rağmen Çaycuma’mızda iyi hizmet alınabilmesi adına Hastaneye ek bina olarak inşaat başlandı, ama yılan hikayesine döndü. Ne zaman biteceği belli değil, çeşitli tarihler veriliyor ogün geldiğinde tekrar başka tarihler söz konusu oluyor. Devrek bile bizden sonra Eki bırakın sıfırdan hastaneye başlandı ve yakın zamanda faaliyete geçecek. NerdeÇaycuma´nınsahibi. Doktora gittiğimizde katkı payları ödüyoruz, şimdi bu katkıpayları iki katına çıkarılmışken, Biz ek binadan vazgeçtik. Halkımız şimdiki mevcut Hastanemiz de Doktor bulup muayene olamıyor. Hem iki katkı payı alacaksın, hem doktor bulamayıp sağlığına kavuşmak için ayağının altında hastane varken Zonguldak, Devrek, Bartın hastanelerine gitmek zorunda kalacaksın. Ekonomin dar boğaza girdiği şu dönemlerde Esnafımız siftah yapmadan kepenklerini çekmek zorunda kalırken Bağ- kurunu ödemekte zorlanırken bu çekilen cefa niyedir. Otobüs Firmaları, zarar ettiklerini fiyatların kurtarmadığını beyan ederek şehir içi servislerini kaldırıyor,hala birileri çıkmış ülke iyiye gidiyor diyor. Şimdi ne olacak erken saatte gelecek olan yolcular, zaten milletin cebinde yok. Son çıkan yasayla da 10 Yılını dolduran kiracı mazeretsiz ev sahibi tarafından çıkartılabilecek. Sonuç olarak Bahiş kira paraları istenecek, veremeyen kiracıda evden çıkarılacak. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Çaycuma’ya bir şey veremediği bakımından da Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye için önem arz ediyor.
Bu adaletsiz yarışta Adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu için Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Esnaflarımızdan destek istiyoruz.dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir de. Ramazan ayının dünya ülkelerinde huzur ve refah içinde geçmesini isterim. Onun için ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntılarını zaman zaman dile getiriyoruz. Bazen sonuca ulaşıyoruz bazen sonuçsuz kalıyor. Seçimlerin Demokrasi kuralları içinde Birlik ve beraberlikçe bayram havasında geçmesini dilerim. Her zaman kapımız her siyasi partiye ve sivil toplum kuruluşlarına açıktır. Paylaşımcılıktan kuvvet doğar. Seçim çalışmasında ve yeni oluşan Çaycuma MHP ilçe teşkilatına başarılar diler, geldiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER