BU TARİH TÜRKİYE’NİN MİLADI OLACAK

Ak Parti ARGE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

BU TARİH TÜRKİYE’NİN MİLADI OLACAK

gundemeregli.com-Ak Parti ARGE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Zonguldak istişare iftarı programına katılmak üzere Zonguldak’a gelen Ak Parti ARGE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ereğli’ye gelerek; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti MKYK üyesi Emine Çift’in yanı sıra Ak Parti Zonguldak Milletvekili aynı zamanda Ak Parti ARGE Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Prof Dr. Ercan Candan’ın da katıldığı ziyarette ayrıca Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Türkiye’de en az gelinen ilin Zonguldak olduğunun altını çizerek, başladığı konuşmasında; “Ereğli’de 40 yıllık CHP hanedanlığını yıkan Başkan Uysal ve ekibini ziyaret etmeden gitmek olmazdı”, şeklinde konuştu. 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de düşüncelerini açıklayan Erdem, “10 Ağustos 2014 tarihi Türkiye’de bir milad olacaktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacaktır”, dedi.

Erdem özetle şunları söyledi:

“Sizinde bildiğiniz gibi bu akşam Zonguldak’ta istişare iftarımız var. Bu nedenle Zonguldak’a gelmiş bulunuyorum. Buraya gelmişken 40 yıllık CHP iktidarını yıkan Belediye Başkanımız ve ekibini ziyaret etmeden, onları görmeden gitmek olmazdı.”

“AK PARTİ EREĞLİ’DE ARTIK KALICI OLACAKTIR”

“Ak Parti belediyecilikte öncü bir partidir. Partimiz Türkiye’deki değişimi halkımıza belediyeler vasıtasıyla yansıtır. Ak Parti Belediyeciliği ile Türkiye artık yaşanabilir bir hale geldi. İnşallah Hüseyin Başkanımız Ak Parti belediyeciliğini Ereğli’de halkımıza yansıtacak ve Ak Parti bundan böyle Ereğli’de kalıcı parti olacaktır. Bazen halkımız bilmediği, görmediği şeylerin muhalefetini yapabiliyor. Ama Ak Parti’nin hizmetlerini gören vatandaşlarımız, eninde sonunda doğru kararı veriyor. “

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ÖNCE EN BÜYÜK SORUN HIRSIZLIKTI”

“Başbakanımızın en önemli başarısı hatırlayacağınız üzere 1994 yılındaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemidir. O zamanki konjonktürel’de bütün partilerin neredeyse eşit oy almıştı. Fakat Refah Partisi yarım ayak öne geçerek; %26,5 oy alarak Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçilmişti. Başbakanımız büyükşehir belediye başkanı olmadan önce İstanbul’un öyle çok sorunu vardı ki, yol, su, çöp, çarpık kentleşme vs.. gibi, aslında İstanbul’un en büyük sorunu yol, su vs. değildi. O tarihlerdeki en büyük sorun ‘hırsızlıktı’, kasada para bırakmamıştı, önceki yönetim. Bu tarihten sonra yani ileriki yıllarda Türkiye Başbakanımızın yönetim şekliyle tanıştı ve İstanbul Ak Parti’nin kalesi haline geldi. Halk, İstanbul’u hizmetleriyle ayağa kaldıran Başbakanımızı hiçbir seçimde yalnız bırakmadı. Halk, 2002 seçimlerinde ‘İşte bizim aradığımız lider’, dedi ve verdiği oylarla Ak Parti’yi tek başına iktidar yaptı.”

“AK PARTİ’DEN ÖNCE TÜRKİYE’DEKİ TEK HİZMET BOLU TÜNELİ İDİ”

“Türkiye’de yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Bakın ben 9 tane tüneli geçerek buraya geldim. Ak Parti iktidara gelmeden önce Türkiye’de hizmet denilince akla Bolu Tüneli geliyordu. Türkiye’de sadece 3,5 km’lik bir tünel konuşuluyordu. İşte Ak Parti böyle bir Türkiye devralmıştı. Düşünün artık biz iktidara geldikten sonra ilçeler arasına bile tüneller vasıtasıyla geçiş yapılıyor. Artık 10-15 km’lik tünellerden bahseder hale geldik. “

“10 AĞUSTOS SEÇİMLERİ TÜRKİYE’DE MİLAD OLACAK”

“Türkiye, bu gibi sorunları aştı ve tüm Dünya’nın gıptayla, beğeniyle izlediği bir konuma yükseldi. Önümüzdeki 10 Ağustos’ta seçimlerimiz var. Göreceksiniz. Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı çok farklı olacak. Bu tarih Türkiye’nin miladı olacak. Başbakanımız inşallah Cumhurbaşkanı olduğu zaman Türkiye kısa zamanda yükselttiği çıtayı, çok daha yükseklere taşıyacak. Bundan kimsenin şüphesi olması.”

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER