Çaturoğlu: ´´ Erken seçime hazırız ´´

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran seçimleri sonrasında Zonguldak Merkez İlçe dahil 8 ilçenin de tamamını gezerek bir ilke imza attı.

Çaturoğlu: ´´ Erken seçime hazırız ´´

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 7 Haziranseçimleri sonrasında Zonguldak Merkez İlçe dahil 8 ilçenin de tamamını gezerekbir ilke imza attı.

Son genel seçimlerde AK Parti 2. sıradan Zonguldakmilletvekili seçilen Çaturoğlu, bu kapsamda 10 Haziran tarihinde Kdz. Ereğli veköylerinde başlattığı teşekkür turlarına bir ay süre zarfı içinde Alaplı, Kozlu,Gökçebey, Merkez İlçe, Devrek, Çaycuma ve dün akşamda Kilimli ’ye de ekleyerektüm ilçeleri gezmiş oldu.

SEÇİM BÖLGESİNDENÇIKMIYOR

Çaturoğlu, vatandaşlarda genel kanaat oluşan  “Siyasetçiler seçimlerinden önce oy istemekiçin gelirler, seçimlerden sonra bir daha da uğramazlar” şeklindeki görüşüortaya koyduğu performansıyla çürütmeye devam ediyor. 

Alışılmış Milletvekili çalışma temposunu ters düz etmeyisürdüren Çaturoğlu, Ülke çapında çoğu Milletvekilin seçimlerden sonrauğramadığı seçim bölgesinden adeta çıkmayarak halk ile kucaklaşmaya devamediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarını da bir tekgün bile aksatmadan seçim bölgesinde ilçe ilçe, belge belde, mahalle mahallegezen Çaturoğlu ortaya koyduğu bu temposu ile otoritelerden tam not alıyor.

KİLİMLİ PROGRAMIYOĞUNDU

Teşekkür turları kapsamında AK Parti Zonguldak MilletvekiliHüseyin Özbakır ile birlikte Kilimli ’de halk ile bir araya gelen Çaturoğlu’nunilk durağı Kilimli İlçe Başkanlığı binası oldu. Burada partililer ile bir araya gelen Özbakır ve Çaturoğlu sırasıylaKilimli Sosyete pazarını gezdi. AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığının Belediyesosyal tesislerde organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

4 KÖYÜ BULUNANKİLİMLİ’NİN 3 KÖYÜ GEZDİ

Milletvekili Özbakır’ın başka bir program nedeniyleayrılmasının ardından köy programlarına Kilimli Belediye Başkanı AliAslankılıç’ı radar Tepede bulunan belediye tesislerinde ziyaret ettikten sonra başlayanÇaturoğlu Kilimli ’ye bağlı Göbü, Kurtköy ve Şirin Köyü gezerek halka ilekahvehanede bir araya geldi, adeta sevgi seli ile karşılandı.

GÖBÜ CAMİSİNİ GEZDİ

Yaşanan son selden etkilenen büyük zarar gören Göbü KöyüMerkez Camiini incelemelerde bulunan Çaturoğlu yetkililerden bilgi alarak,çözümü noktasında gerekli girişimlerin yapılacağının müjdesini verdi.  

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde özetle 7 Haziranseçimleri için verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Gittiği köylerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşanve kalabalık kitlelere hitap eden Çaturoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, vatandaşların temelsorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek şöyle dedi:

“Biz koalisyonu sonuna kadar zorlayacağız. Yalnız bugörüşmelerden bir netice çıkmazsa biz erken seçime hazırız. Halkımız rahatolsun,  AK Parti bu ülkenin çimentosu,omurgasıdır. Bu ülkeyi yönetecek ehil kadrolar bizim partimizde mevcuttur.

Seçimlerde, sizleri yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik.Şimdi yanınızdayız, Biz sizlerle hasbihâl etmeye buluşmaya, sorun veisteklerinizi dinlemeye geldik. Söz verdiğimiz gibi sürekli buralara geleceğiz.Bu akşam da bu geç saatte buradayız. Sizlerin başınıza değil, yanınızageleceğimizi her defasında ifade ettik. Gittiğimiz yerlerde de bizlere söylenenseçimlerden sonra hiçbir siyasetçi bize uğramamıştı.

7 Haziran seçimlerinde birinci parti çıktık, yalnız tekbaşımıza iktidar olamadık. Bunun sorumluluğu içeresinde çalışıyoruz. Sizlerdendileğim bizlere desteğinizin artarak sürmesi”

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER