Çaturoğlu, gittiği her yerde vatandaşa seslendi

Kdz. Ereğli merkez ve köylerinde seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, gittiği her yerde vatandaşa seslendi

Çaturoğlu, gittiği her yerde vatandaşa seslendi


Habernerkezi-Kdz. Ereğli merkez ve köylerinde seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, gittiği her yerde vatandaşa seslendi:  “1 Kasım’dan sonra bizi koalisyonlara mahkûm etmeyin.  Sürekli şart öne sürenler ile Hayırcılarla tek başına iktidar olma şansı bulunan AK Partimizi uğraştırmayın” dedi.

Kdz. Ereğli İlçesinde dün ve bugün yoğun temas ve ziyaretlerde bulunan Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Pazarını gezdi, İlçeye bağlı Aydınlar, Güzelyurt, Yazıcılar ve Çiğdemli köylerinde bulunan kıraathanelerde vatandaşlarla buluştu, Ereğli’deki bazı fabrikalar ile oda ve derneklerde yöneticiler ile bir araya geldi, Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesinin aşure programına katılarak, öğrencilere aşure dağıttı.

1 Kasım seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalarla gecesini-gündüzüne kattığını adeta gözler önüne seren Çaturoğlu gittiği her yerde vatandaşın sıcak ilgi ve alakası ile karşılaştı, koalisyon senaryolarının bozulmasını isteyerek, önemli mesajlar verdi.   

Çaturoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır,  İl genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

KDZ. EREĞLİ PAZARINI GEZDİ

Ziyaretleri kapsamında Kdz. Ereğli Kapalı Pazaryerini gezen Çaturoğlu, burada bulunan pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, sebze ve meyve reyonları ile tuhafiye reyonlarında bulunan esnaf ile tek tek tokalaştı.

Pazarcı esnafının kendisine gösterdiği ilgiden memnun kalan Çaturoğlu kendisine ikram edilen ürünleri tattı, “hayırlı işler” temennisinde bulunarak,  1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek talebinde bulundu.

SEVGİ SELİ VARDI

Ardından Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından Aydınlar, Güzelyurt, Yazıcılar ve Çiğdemli köylerinde düzenlenen köy programlarına katılan Çaturoğlu burada ise yoğun kalabalıklar tarafından karşılandı, adeta sevgi seli ile programına tam gaz devam etti.

Ardından Kdz. Ereğli İlçesi Tat Metal Fabrikasına giderek, burada bulunan çalışanlarla birlikte yemek yiyen Çaturoğlu, Tat Metal  Fabrika Sahibi Akın Tat ile birlikte fabrikayı gezdi, işçilerden seçimler için destek istedi.

Kdz. Ereğli İlçesinde son olarak  Kızılay Kdz. Ereğli Şubesini,  Kaptaşlılar Derneği, Erdemir Vakfı, Din Görevlileri Derneği, Emekliler Derneği yöneticilerini ziyaret eden Çaturoğlu, yöneticiler ile bilgi alış-verişinde bulundu, taleplerini aldı, çözüm yolları konusunda düşüncelerini ifade etti.

1 KASIM’DA İŞ BAŞINA

Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara seslenerek özetle şunları söyledi:

“Gittiğimiz her yerde büyük ilgi var. Bu ilgi gösteriyor ki, tek başına iş başına 1 Kasım itibariyle tekrar geliyoruz. Bizi Ankara’ya boynu bükük göndermeyin. Tek başına milletvekilliği yapmam söz konusu değil. Ben sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağım.  Sizleri yol arkadaşı olarak kabul ediyoruz. Çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz.

Zonguldak’ın problemlerini biz çözeriz makam, mevki, koltuk sevdası yapmadan Zonguldak’ın kavgasını yaparsak başarılı oluruz diye düşünüyorum. Her gittiğimiz yerde aynı mesajı veriyorum. Bu kavgalardan bir fayda çıkmaz. Gaziantep’in, Bursa’nın geldiği nokta ortada bizim neden onlar gibi olmasın? Neden moralimiz bozuk dolaşalım? Niye bizim Zonguldak’ımız hak ettiği yatırımları almasın? İnsanların işi olmasa Zonguldak’a gelmek istemiyorlar. Niye Zonguldak cazibe merkezi olmasın? Bizimle ilgili ihtiyaçlara cevap vermek bizim boynumuzun borcudur. Bize destek verin 1 Kasım’dan sonra bizi koalisyonlara mahkûm etmeyin.  SÜREKLİ ŞART ÖNE SÜRENLER İLE HAYIRCILARLA TEK BAŞINA İKTİDAR OLMA ŞANSI BULUNAN AK PARTİMİZİ UĞRAŞTIRMAYIN”

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER