Çaturoğlu gün boyu 15 farklı programa katıldı

Zonguldak’ta gerçekleştirdiği yoğun ziyaret trafiği ve temaslarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde başladığı dünkü ziyaretlerini Zonguldak’ın Sofular Köyünde tamamladı.

Çaturoğlu gün boyu 15 farklı programa katıldı


Zonguldak’ta gerçekleştirdiği yoğun ziyaret trafiği vetemaslarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Zonguldak Milletvekili FarukÇaturoğlu, Alaplı ilçesinde başladığı dünkü ziyaretlerini Zonguldak’ın SofularKöyünde tamamladı. Gün boyunca 15 farklı program gerçekleştirmenin mutluluğunuyaşayan Çaturoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

ALAPLI’DANBAŞLADI,  ZİYARETLERİ SAHURDAZONGULDAK’TA BİTİRDİ

Dünkü ziyaret programına İlk olarak Alaplı İlçesindenbaşlayan Çaturoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetimkurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile AK PartiZonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti KDz. Ereğli İlçe Başkanı M. FatihÇakır’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Çaturoğlu sırasıyla Alaplı KaymakamıAltuğ Çağlar, Eğitim-Bir Sen Temsilciliği, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş,Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Alaplı Ziraat Odası Başkanı ŞerefTürkpoğlu, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, AlaplıBelediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak,Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam’ı makamında kalabalıkpartili grubu ile ziyaret ederek, yoğun Alaplı programını tamamladı.

ZONGULDAK TSOİFTARINA KATILDI

Ardından Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını DedemanOtel’de düzenlenen iftar programına katılan Çaturoğlu,  Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karadumanile birlikte Zonguldak’ın Sapça ve Sofular Köyüne geçerek burada bulunanvatandaşlarda 7 Haziran seçimlerinde kendilerine gösterdikleri destekten ötürüteşekkür etti.

ÇATUROĞLU YOĞUN BİRGÜN GEÇİRDİK.

 Gün boyugerçekleştirdiği ve sahur vakti tamamladığı ziyaretleri değerlendiren Çaturoğluşunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi yine yoğun bir gün geçirdik. Baştasivil toplum örgütlerimizi ve kurumlarımızı ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerdevatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Onlarla görüş alış-verişindebulunuyoruz. Sorun ve isteklerin dinlediğimiz vatandaşlar bizleri karşılarındagördüklerinde oldukça memnun oluyorlar ve bizlere desteklerini ifade ediyorlar.

Zonguldak’ın sorunlarını çözme adına bizler yola çıktı. Vatandaşlarımızınher türlü isteğini çözme adına çalışıyoruz. Halkımız üzerine düşen görevi yaptıve bize destek verdi. Önümüzdeki günlerde ortaya koyacağımız çalışmalarla nelerolup biteceğini hep birlikte göreceğiz. Biz, elimizden gelenin fazlasınıZonguldak ve ilçelerimiz için yapacağız. İnşallah halkımızın bize olan güveniniboşa çıkarmayacağız. Halktan hiçbir zaman kopmayacağım ve bu türziyaretlerimizi sıklıkla yerine getireceğiz.”

“KUŞKU DUYMAYIN”

 Koalisyon olur muolmazı mı, bizim şu anda bir şey söylememiz mümkün değil. Yeni bir hükümetkurulana kadar ya da erken seçim olursa erken seçim takvimi çalışana kadar şuanda Başbakanımızın başkanlığındaki hükümet devam ediyor. Türkiye de şu andabir yönetim boşluğu yok. Bizler verilen emaneti hakkıyla yerine getireceğiz.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın

 

 

 

                     

     

 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER