Çaturoğlundan Ereğli´ye Müjde

Ak Parti kdz Ereğli İlçe Teşkilatı Geleneksel düzenlenen düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi.

Çaturoğlundan Ereğli´ye Müjde



Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Teşkilatı, Geleneksel düzenlenen iftar yemeğinde Partililerle bir araya geldi. Çok sayıda kişinin katıldığı iftarda,  AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Eski Ereğli Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi’ne tahsisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Otelde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Zonguldak Eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih çakır, Ak Parti Kdz Ereğli Meclis üyeleri ve partililer  katıldı.

ÖĞRENCİ SAYISINI 10 BİNLERE ÇIKARACAĞIZ

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Eski Devlet Hastanesinin bulunduğu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi’ne tahsisinde emeği geçenlere teşekkür etti, Çaturoğlu şunları söyledi; ‘’

Sağlık Bakanlığının muvafakkatı Maliye Bakanlığının olurları ile geçen Cuma günü Ereğli Eski Devlet Hastanesinin yaklaşık 40 dönüm yeri ve 6 adet bina fakülte yapılmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesine devri uygun görülmüştür Bunu gerçekleştirebilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu işte emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Rektörümüz en kısa sürede devir almak suretiyle Ereğli’ye söz verdiği 3 bin 500 öğrenci sayısını inşallah 10 binlere çıkartacağız, Ereğli’ye, Zonguldak’a, ülkemize ve eğitime hayırlı olsun” dedi.



UYSAL ‘’ ÇOK ZOR BİŞR İŞ BAŞARDILAR ‘’

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise; Ereğli Eski Devlet Hastanesinin, Bülent Ecevit Üniversitesine devredilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek;  ‘’Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır’a ve Sayın Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlunu, çok kısa bir zamanda Sağlık Bakanlığından, Milli Emlak’tan bu devri aldıkları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum, tebriklerimi sunuyorum çünkü çok zor bir işi başardılar ve ayrıca bu işin başlamasında emeği olan Sayın Prof Dr. Ercan Candan’a da teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.  Son olarak; bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Ereğli’deki tüm sivil toplum kuruluşlarına, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, Esnaf ve Kefaletimiz, sendikamız, başta Ticaret Odası olmak üzere, Ereğli’de yaşayan tüm esnaf kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUZ

Devlet Hastanesinin eski yerinin üniversite olması ile, insanda olması gereken özgüvenimizi kazandık, moral motivasyonumuzu kazandık, geleceğe ait hayaller kurmaya başladık, geleceğe daha güvenle bakmaya başladık

Bundan sonrasını Ereğli Belediyesi’ne kalsın. Milletvekillerimiz ile uyum ahenk içerisinde çalışacağız. Halka hizmet yolunda ne gerekiyorsa artık önümüzde ne ilçe ne hiçbir şey duramaz ben buradan da bunun müjdesini veriyorum. Artık bizi kimse tutamaz, teşekkürler, emeği geçen herkese teşekkürler”  dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER